Social

Accident pe DN 17, în groapa Sărății, cu mai multe mașini implicate

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Bistrița au intervenit pe DN 17, la ieșirea din Bistrița, în groapa Sărății, la un accident cu mai multe mașini implicate.

Echipele de intervenție au luat măsuri de apărare împotriva incendiilor, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

”Au fost implicate cinci autoturisme care se deplasau pe aceeași direcție de mers, respectiv Crainimăt spre Bistrița. Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere, care a fost transportată la spital. Cei cinci conducători auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în toate cazurile. Polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

2 comentarii

  • Au ieșit sătenii/ șoferii de weekend / „jmecherii” la colindat, grijă mare!

    Curbe tăiate, șicane (se bagă că bou’ din spate, mai că te pupă în dos) etc. Șanse mari să prindeți beți/drogați la volan.

    Gaborime în trafic: zero (cel puțin pe DJ151, DN15A (sens Herina – Gomar) și DN17 (până în Bistrița). Unde-s rutieriști!? Caă nu i-am văzut nici la Socar….

    37
    2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.