Actualitate

Accident pe str. Libertății, implicată și o mașină a unei firme de curierat

Două mașini au fost implicate vineri seara într-un accident pe strada Libertății. Una dintre ele, aparținând unei firme de curierat, încerca să iasă din zona în care aceasta are depozitele și s-a izbit de o alta. În urma accidentului, o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit unor martori oculari, o cântăreață de operă se afla într-una dintre mașini, iar aceasta s-ar fi accidentat în zona feței.

Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud a postat pe Facebook:

”Ea este Andra. Este asistentă medicală a SAJ-BN și fericita mămică a unei fetițe de 5 luni, fiind în concediu de maternitate. Astăzi Andra ieșea din magazin cu niște cumpărături când în fața ei, pe str. Libertății din Bistrița, a survenit un accident rutier. Fără să stea pe gânduri, a abandonat cumpărăturile și și-a concentrat toată atenția asupra accidentului și victimelor acestuia, evaluând situația și întreprinzând imediat măsurile de prim ajutor ce se impuneau. Din fericire, persoanele implicate nu prezentau leziuni grave. O victimă de sex feminin, însă, suferise o contuzie de piramidă nazală. Văzănd că fața victimei se umflă, Andra a dat fuga în benzinăria din apropiere, aducând gheață, pe care a aplicat-o pe fața victimei. Când a sosit echipajul de prim ajutor SMURD, slocat misiunii, Andra a predat victima colegilor. Felicitări, Andra, suntem mândri de tine. Este foarte frumos să fii în slujba cetățenilor chiar și în timpul liber”.

1 comentariu

  • Asa da cetatean al Bistritei. Cati din comentacii de aiurea care se dau mari experti in circulate ar fi dispusi sa repete un astfel de gest nobil? Felicitari tinerei doamne.

    7
    2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.