Recomandări Social

Accidente pe Dealul Târgului, la Mureșenii Bârgăului și la Năsăud. Un motociclist a fost rănit

Trei adulți și un copil se aflau în două autoturisme implicate într-un accident pe Dealul Târgului. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița, la locul accidentului acestea au fost găsite neîncarcerate, conștiente și cooperante.

Alt accident s-a petrecut duminică și la Mureșenii Bârgăului, implicate fiind un autoturism și o motocicletă. În urma impactului, motociclistul în vârstă de aproximativ 34 de ani a fost preluat cu fractură de membre inferioare și transportat la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Și la Năsăud s-a petrecut un accident pe Drumul Național 17D. Un adolescent de 16 ani din Rebrișoara, în timp ce conducea un motociclu, a intrat în coliziune cu un autoturism care era condus de un bărbat de 32 de ani din Parva. În urma impactului, motociclistul a fost rănit și transportat la spital.

Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate pentru vătămare corporală din culpă.

2 comentarii

  • Într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat, motocicletele vor fi interzise. Prea mulți își împrăștie creierii pe asfalt din cauza motocicletelor și mai fac și zgomot infernal. Invit pe pasionații de motociclism la secția de ortopedie la Cluj să vadă ce fracturi grave pot provoca chiar și accidentele ușoare de motocicletă!

    8
    5
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS