Actualitate

Accidente pe str. Avram Iancu și Crinilor din Bistrița

Pe strada Avram Iancu din Bistrița, unui bărbat de 69 de ani din oraș, în timp ce conducea un autobuz, i s-a făcut rău și a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un autoturism care era parcat. Șoferul tocmai cobora din mașină și a fost accidentat.

Din impact, autoturismul a ricoșat în alte două autoturisme parcate, iar autobuzul s-a oprit în scuarul sensului giratoriu din intersecția străzilor Avram Iancu – Grănicerilor.

În urma accidentului, conducătorul autobuzului și cel al autoturismului, un bărbat de 42 de ani din Bistrița, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul autobuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a intervenit la un accident rutier și pe strada Crinilor din Bistrița, unde un pieton.

O femeie de 45 de ani din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism, a surprins și accidentat un bărbat de 45 de ani tot din Bistrița, care se deplasa pe trecere pentru pietoni, pe lângă bicicletă. Bărbatul a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Surse: IPJ BN, ISU BN

1 comentariu

  • Șoferii nervoși că se circulă greu nu mai dau prioritate pietonilor pe trecere, parchează pe trotuar obligând pietonii să meargă pe stradă, e un haos total.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS