Actualitate

Accidente pe drumurile din județ, la Galații Bistriței, Sărata și Nimigea

Mai multe accidente rutiere s-au petrecut în această după-amiază pe drumurile din județ, la Galații Bistriței pe DN 15A, la Sărata pe DJ 172G și la Nimigea de Jos.

În urma accidentului din localitatea Galații Bistriței, unde o mașină a intrat într-un stâlp, două persoane au fost transportate la spital. “Polițiștii Serviciului Rutier au fost direcționați la un accident de circulație produs în Galații Bistriței, pe Drumul Național 15A. La locul accidentului polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat de 66 de ani din Blaj, județul Alba, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice și cu un podeț. În urma impactului, atât șoferul cât și o femeie de 62 de ani din Blaj au fost răniți, fiind ulterior transportați la spital. Testarea cu aparatul etilotest a șoferului a indicat un rezultat negativ”, a precizat IPJ Bistrița-Năsăud.

La Sărata, un autoturism a intrat într-un podeț, două persoane fiind rănite. “Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Bistrița au intervenit la un accident semnalat pe Drumul Județean 172G în Sărata. La locul evenimentului polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de o femeie de 59 de ani din Bistrița a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un podeț. În urma accidentului atât șoferița cât și un pasager au fost răniți, fiind ulterior transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Rezultatul a fost negativ în urma testării cu aparatul etilotest a femeii”, a transmis Poliția.

La Nimigea de Jos, o mașină a intrat într-un stâlp. O persoană a fost rănită.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.