Recomandări Social

Accidentele s-au ținut lanț în prima zi cu ceva mai multă zăpadă (FOTO)

Accidentele s-au ținut lanț în această dimineață în care a nins ceva mai mult și drumurile s-au acoperit de zăpadă. Evenimente rutiere s-au înregistrat la Teaca, Herina, Livezile, dar și la Bistrița.

La Herina, unde o mașină în care se aflau două femei s-a răsturnat, a intervenit un echipajul de prim ajutor SMURD de la Lechința.

”S-a procedat la extragerea în condiții de siguranță a celor doua femei rămase blocate în autoturism. Victimele – în vârstă de aproximativ 30 de ani, respectiv 50 de ani – au fost predate conștiente echipajului de terapie intensiva mobilă SMURD, respectiv echipajului de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița – Năsăud. Victimele erau blocate între elemente de caroserie, dar au putut fi extrase în condiții de siguranță fără a fi nevoie de îndepărtarea elementelor de caroserie. Cele două victime erau stabile hemodinamic și respirator, fiind transportate la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite”, a informat ISU.

Inspectoratul de Poliție Județean a precizat: ”În accidentul de pe DN 15 A, în localitatea Herina, a fost implicat un autoturism condus de o tânără de 21 de ani, din Băița, județul Mureș. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto și a unei pasagere de 47 de ani, din Teaca. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”.

Un accident s-a petrecut și la Livezile.

7 comentarii

  • Vai de capul meu ! Si e numai inceputul. Asta arata gradul de incompetenta si mintea ingusta al celor care au dat permise si al celor care si-au luat permisul de conducere pe patru roti. Multi din ei nu sunt capabili sa anticipeze momentul in care sunt in trafic si ce poate urma daca nu isi adapteaza viteza la conditile de drum . Cine-i de vina ? Toti sunt de vina, mai putin conducatorul auto care spune ca a avut ghinion.

    • Ba ghibane nu judeca dacă nu ai fost acolo sa sti ce sa întâmplat.Un om “inteligent” judeca!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.