Actualitate

Acțiune de ecologizare cu 400 de angajați ai Primăriei Bistrița

Circa 400 de angajați ai Primăriei Bistrița au luat parte la o acțiune de ecologizare în oraș, la finalul acțiunii adunându-se sute de saci cu gunoaie.

”Ecologizăm Bistrița! Alături de 400 de colegi din cadrul Primăriei, am desfășurat astăzi o a doua ediție a activității voluntare de salubrizare a orașului, fiind strânși sute de saci cu deșeuri. Fac un apel către cetățeni și asociațiile de proprietari să efectueze, în această perioadă, lucrări de curățenie în curți, spații verzi sau de joacă din fața blocurilor – proprietăți sau zone adiacente acestora. Acțiunea noastră de azi se vrea un exemplu civic, de mobilizare a tuturor pentru a avea Bistrița curată!”, a postat pe Facebook primarul Ioan Turc.

10 comentarii

 • bravo dl primar, orice s-ar zice se vede ca sunteti cu munca si ii mobilizati si pe altii care n-au prea fost obisnuiti sa iasa din birouri.
  felicitari !
  orasul are de unde lua exemplu , macar de l-ar copia si cei care mai mult dau din gura

  3
  65
 • Plătim milioane de lei la gunoi și curățenie stradala unei firme private si primarul scoate angajații primăriei la la curățenie, jenant, puneți dl asistații sociali la munca, supravegheați firma de salubrizare sa își facă treaba, iar pe oameni ăștia puneți la munca la birouri sau pe teren pentru ce sunt angajați și plătiți ca Bistrita e un șantier și nu se mișcă un muncitor….lăsați gargara și fotografiile dl primar, munciți pentru ce sunteți ales și plătit, nu faceți parada gunoaielor pe banii noștri!!!

  47
  1
  • Cu astfel de actiuni nu castigati electorat domnule primar. Locuitorii vor sa aiba un oras curat cu drumuri asfaltate, si cate si multe altele. Cred ca nimanui nu i se Pare normal sa carati angajatii la ecologizare, atata timp cat exista o gramada de putori care iau degeaba ajutoare de tot felul.
   Ar fi foarte bine ca angajatii sa isi faca treaba lor, dar s-o faca bine, nu sa-i plimabti hai hui pe coclauri.

   43
 • Gabi, nu felicita pe nimeni ca patesti ca mine de la puturosii carcotasi impostori fara nume.
  Felicitari Primarului si celor care au participat sa ne faca noua curatenie celor multi care comentam din casa.

  54
 • Nu sunt mugetar dar tu cu siguranță ești asistat social și ai devenit penibil cu toate comentariile tale la adresa mugetarilor.
  Mai sunt și oameni de calitate cu facultăți de stat și făcute la zi, cu diplome pe bune și facultăți terminate,mai sunt și persoane care își fac treaba acuma că nu ți satisfac ție nevoile și aberațiile nu cred că trebuie să apari mereu cu aceleași sloganuri.
  Apucate de treabă termina și tu școală și apoi foame ajuta sa fie liniște și pace că de răutăți și răutăcioși este plina lumea.

  4
  34
 • Sică vasilica.
  Ești cum îți este numele.🤣🤣🤣🤣.
  Dumnezeu sa te ajute si pe tine și pe mugetarul util , unul și același.🤫😝

  2
  1
  • Lumea cam stie cine e sica vasilica…Deci kokalarule,ai dat o in bara cu presupunerea …imi imaginez ce facultate pe bune ai facut si tu …APUCĂTE :)))

   1
   2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS