Actualitate Recomandări

Acțiunea de ecologizare cu angajații Primăriei Bistrița, amânată din cauza vremii

ACTUALIZARE

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, acțiunea de ecologizare propusă pentru ziua de sâmbătă, 13 martie, se amână pentru o dată care va fi comunicată ulterior, a anunțat Primăria Bistrița.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Sâmbătă, zi de curățenie în Bistrița. Vor participa angajații Primăriei

Sâmbătă 13 martie, între orele 10.00 și 12.00, Primăria Bistrița derulează o acțiune de curățenie pe toate străzile din oraș, pe perimetrul adiacent căii ferate, pe malurile râului, la care vor lua parte peste 1.000 de angajați. Ei vor acoperi toate zonele orașului.

Primarul Ioan Turc a spus că a solicitat ca toți angajații să iasă la curățenie, excepție făcând doar cei care au probleme de sănătate. În acest sens a fost făcută o planificare și toată lumea știe unde trebuie să fie.

Bistrițenii sunt rugați să dea o mână de ajutor în această campanie de ecologizare, urmând să primească la fața locului măști, mănuși, saci de gunoi.

Conferința de presă VIDEO

21 comentarii

 • Abia astept sa vad cati postaci fara nume care baga mare pe acest online si doresc o gramada de lucruri se vor alatura acestei campanii de primavara si vor rasunde ca adevarati cetateni chemarii Primarului.

  • Bravos primarului, dar sunt curios cum o sa fie încadrarea acestei activități, ore suplimentare, echivalent în libere, sau voluntariat… Dar nu voluntariat din ala plătit!!!
   Bună inițiativa se putea un program mai lung… 2 ore mi se pare ca vrea primarul sa testeze pe unii alții sau e campanie de imagine.
   Sunt curios la comunicatul de după… Câți au fost bolnavi sâmbăta? Dacă o sa apara asemenea date!
   Particip și eu, dar nu în condițiile anunțate mai sus… Dau o mana de ajutor oricând, oricât, cu placere dar…. sa fiu eu cel care împarte mănușile, măștile sau sacii de gunoi angajaților primăriei!!! Doar nu o sa ma duc eu sa lucrez și ei sa stea sa împartă mănuși și sa completeze tabele….
   Mai trebuie cosmetizata actiunea, dar ca idee este fenomenala!!!

  • Numai pe vremea comuniștilor ieșeam la munca patriotică! Dar atunci nu plăteam atâtea taxe și impozite la primărie. Acum trebuie sa le facem și munca lor!

  • E o ocazie buna de a vedea starea de sanatate a angajatilor din primarie. Multi se vor da loviti su nu vor participa.

  • Da, particip cu drag!!! Felicitările țin de orice lucru bun, făcut cu bune intenții. Tu participi sau ești dintre cei care încă plâng după mere și struți??

  • Ups! Primarul dispune de timpul liber al angajaților?!
   Legal,sâmbăta era zi liberă …dar mno, nu-s jurist ca magnificul edil! Oricum, mă bag, imediat după consilierii primarului!

  • @Aureleeee… poti dormi linistit :))) nu mai e cazul sa se streseze nimeni!
   Nu mai sunt gunoaie ca a venit zapada si le-a acoperit!!! Numai bine incepe noul sezon de sky, poate deschidem si noi partia mare anul acesta, macar pentru promenada! :)))

 • Nu mai fiti asa curiosi de bani, ore suplimentare, libere…. Este o actiune de voluntariat, adica se merge de bunavoie nu este nimeni obligat. Actiune de genul a mai fost si in trecut, deci nu este o noutate. As fi curios daca ar solicita Primarul la toti cetatenii Bistritei sa se prezinte si ei, daca ar răspunde pozitiv la aceasta actiune de voluntariat. Eu unul as propune o zi din an sa se faca aceasta actiune cu toti Bistritenii. Dar mă gandesc ca se pot inscrie doritorii fara nici o problema si acum. Sa va vad ….

 • Un exemplu bun ,trebuie luat la primarii de comune,unde sunt trimisi asistați sa adune gunoaiele care se gasesc din pacate pe marginile drumului,

 • Nu e o prostie, e chiar o initiativa buna. Asta ar trebui sa faca toti locuitorii orașului macar de 2 ori pe an cu ajutorul autoritatilor. Parerea mea. Sa invatam sa pastram si sa dam exemplu. Ca multi dau din gura si critica dar nu fac nimic bun din pacate.

 • Și…. Revenim la asistații social… Nu spun că acțiunile de acest gen nu sunt binevenite, până la urmă fiecare ar trebui să dea o mână de ajutor în cadrul acțiunilor de voluntariat, să facem un lucru bun pentru comunitatea în care trăim, dar de ce asistații social nu fac nimic pentru banii primiți? De ce sunt chemați doar la semnatul tabelului și apoi lăsați acasă, oameni care sunt perfect apți de muncă, dar care nu au chef pur și simplu să o facă. Îmi aduc aminte cu frustrare, pentru că îmi venea să înnebunesc de nervi când am auzit, acum câteva luni domnul primar le-a trimis pe doamnele de la primărie (cele care plantează flori și se ocupă de spațiile verzi) să facă curățenie și să adune mizeria dintre blocurile sociale din Viișoara. La un moment dat, în timp ce femeile curățau gunoaiele jegurilor care trăiesc acolo, a ieșit o matahala colorata pe balcon, la țigară și a început să râdă, spunându-le femeilor „lucrați că pentru asta sunteți plătite!”. După aceea un alt stimabil cetățean a ieșit pe balcon și a aruncat cu o sticlă de apă, lovind – o în zona spatelui pe una dintre femeile care făceau curățenie, fără ca ele să apuce să vadă cine. Iar când au terminat curățenia, cineva a aruncat de la etaj un sac menajer plin de gunoaie, care bineînțeles s-a rupt și s-a împrăștiat pe jos. Și domnul primar a făcut, ce?? Nu sunt bărbați și nu sunt asumați niciunul dintre cei care au fost la conducere. Ne batem joc tot de cei care muncesc, își plătesc taxele, amenzile, au serviciu etc. Îmi e silă de orașul și țara în care trăiesc

  • Nu am nevoie de cafea din partea nimănui. Nu mă interesează culoarea politică, nu țin cu nimeni. Vreau doar să văd că nu se mai continuă cu încurajarea putorilor și a infractorilor și se face ceva concret în orașul ăsta, nu doar promisiuni de campanie electorală

 • Ptr.adeptii comunismului și a muncii voluntare,

  Păi haideți sa vedem de unde vin gunoaiele:
  -pe malul apei sunt aduse de la țăranii și nesimțiții de pe Bargaie
  -tot pe malul apei sunt gunoaie provenite de la grupuri de tineri neispraviti,drogați,probabil fiii celor care cer sa iasă primăria sa adune după ei;
  -pe malul apei dar și pe alte terenuri ,cetățenii dintr-o etnie anume,dar și alții arunca din căruțele lor gunoaie,ale lor ,dar și aduse de la alti cetățeni,atenție, contra cost;
  Și multi alții.
  Logic și de bun simt,cineva trebuie sa facă curățenie după aceste lepre???

  Nu trebuia ca de 30 de ani încoace,puterea politica sa gestioneze și sa rezolve aceasta problema a gunoaielor(prin amenzi,munca la locul faptei,temnita),ptr.ca de aceea ne-au cerut votul…dar nu au putut supara alegătorii…
  P.S. Si mai e ceva: sa presupunem ca se face curățenie stas…cat va tine? 2-3-4 zile apoi va fi la loc!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS