Economie

Activitatea DGFP Bistrița-Năsăud va fi oprită între 30 iunie și 5 iulie

Direcția Generală a Finanțelor Publice Bistrița Năsăud trece în această perioadă printr-un amplu proces de reorganizare și modernizare. Acesta presupune și rearondarea contribuabililor începând cu data de 1 iulie a.c. la noile administrații fiscale competente, precum și transferul, în condiții procedurale normale, a tuturor informațiilor necesare pentru deschiderea activității administrațiilor financiare operative la noile locații.

Astfel, vă informăm că, în perioada 30 iunie, ora 12:00 – 5 iulie, ora 08:30, activitatea la ghișeele tuturor administrațiilor financiare și a direcției generale a finanțelor publice care lucrează cu publicul va fi oprită. 

În perioada 30 iunie – 5 iulie a.c., la administrațiile financiare vor funcționa doar centrele de asistență telefonică a contribuabilului, iar pe portalul www.anaf.ro rămân active doar paginile de informare a contribuabililor.

Menționam ca activitatea de încasări si plăti desfășurata prin unitățile teritoriale ale Trezoreriei Statului va funcționa normal, potrivit programului de lucru.

Informații suplimentare se pot obține și la numărul de telefon: 0263-210624 Birou metodologie si asistență a contribuabililor. 

Mulțumim anticipat contribuabililor pentru înțelegere și îi asigurăm că acest proces de reorganizare are ca scop principal îmbunătățirea serviciilor oferite de Agenția Națională de Administrare Fiscală. 

Director executiv, ec. Dorina Cicioc

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.