Actualitate

Activități în parc, distracție la patinoar, concert pe pietonal, de 1 Iunie

Joi 1 iunie, la Bistrița sunt programate o serie de activități și evenimente organizate de municipalitate pentru a marca Ziua Internațională a Copilului cu voie bună, muzică și dans.

La ora 10.30, în zona fostei terase Vama Veche de lângă Ștrandul Municipal, se deschide parcul pentru câini “Codrișor”. Asociația Chinologică Bistrița-Năsăud a pregătit o prezentare a unor rase de câini și a specificului lor, demonstrații de dresaj, dulciuri pentru copii.

La ora 12.00, în parcul municipal (zona foișorului) începe un program pentru copii: teatru de păpuși, animație cu personaje din povești, desene pe asfalt, pictură pe față, jocuri și concursuri distractive, ateliere și demonstrații de dans. Baloanele și bomboanele nu vor lipsi din lumea copiilor.

Tot în parc, începând cu ora 13.00, se vor desfășura ateliere și demonstrații de dans, precum și battle-uri de dans pentru copii, cu Reborn.

De la ora 14.00, pe patinoarul sintetic de lângă Hotel Metropolis vor avea loc demonstrații, jocuri și concursuri pe role și patine. Accesul este gratuit.

Seara, pe pietonalul Liviu Rebreanu, de la ora 19.00, vor concerta Andra Gogan și Nicole Cherry.

De la ora 21.00, la Turnul Dogarilor, Cercetașii Bistrițeni organizează Festivalul Luminii cu spectacolul gulguțelor și cântece la chitară.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.