Actualitate Recomandări

Ada Milea va cânta la Bistriţa folosindu-se de clopoţei şi sticle acordate

“Experiment de BLUES cu ALCOOL”, un concert care combină elementele de “slide guitar” ale lui SirBlues Vali Răcilă cu percuțiile atipice, clopoțeii și sticlele acordate ale Adei Milea pe texte ale poetului Ion Mureșan, va avea loc la Bistriţa în 5 ianuarie 2019 începând cu ora 19.00 la Sinagogă.

SirBlues Vali Răcilă s-a născut la 13 mai 1953, în Iași, a copilărit la Vatra Dornei și a absolvit Facultatea de Socio-Psihologie din Iași.

A cântat blues încă din perioada liceului, fascinat de Hendrix, Stones, Mayall, BB King şi Bob Dylan. A fost actor la Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani între anii 1979 și 2002. Are activităţi creative cu beneficiarii din CRRN Dărmăneşti şi din alte centre similare ale DGASPC Bacău. A cântat și cântă BLUES în diferite locuri din țară și străinătate, urmărit de porecla ‘SirBlues’.

Ada Milea s-a născut pe 5 august 1975 și e absolventă a Universității de Artă Teatrală din Tg. Mureş, secția « actorie ». A fost actriţă a Teatrului Naţional din Tg. Mureş aproximativ 3 ani, apoi a devenit artist independent și a colaborat cu aproape toate teatrele din țară. A inventat cântece pentru spectacolele unor regizori (Dabija, Afrim, Măniuțiu, etc.) și spectacole-concert bazate pe textele unor cărți interesante (Insula, Visătorul, Quijote, Svejk, Apolodor, etc.) și a avut numeroase concerte în țară și străinătate.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS