Social

Adeverința de la serviciu i-a adus unui bărbat oprit în trafic la Reteag un dosar penal

Un bărbat care a fost oprit de polițiști pe DN 17 la Reteag și le-a prezentat acestora adeverința de la serviciu care ține loc de declarație pe propria răspundere s-a trezit luat la întrebări: unde merge și cu ce scop.

Șoferul a susținut că este angajatul unei firme, dar polițiștii nu l-au crezut pe cuvânt, ci au verificat în aplicația Reges dacă este așa cum pretinde el, însă numele lui nu apărea. Din vorbă în vorbă, omul a recunoscut că merge după miei în locul unui membru al familiei.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean a deschis pe numele lui un dosar penal. Procurorii îl acuză pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals în declarații, fapte pedepsite de Codul Penal cu închisoare sau cu amendă.

Foto: arhivă, cu caracter ilustrativ

5 comentarii

    • „Mergem” adica tu si cu care alt idiot? Ca nu cred ca pot sa fie mai mulți de 2. Deși mama proștilor e mereu gravidă, de cele mai multe ori le transmite instinctul de auto-conservare urmașilor . La tine nu e cazul. Tu esti excepția.

  • Aceste hartii sunt o mare aberatie! Adica daca eu am hartii pot merge ori unde daca nu am hartii sunt amendat sau chiar pot sa ma trezesc cu dosar penal! Pana la urma birocratia invinge iar acest guvern incompetent incearca sa-si rotunjeasca veniturile pe pielea oamenilor!

  • Adeverințele sunt utile ptr că ține virușii la distanta. Sunt un fel de medicament. Altminteri nu și-ar fi avut rostul. A….. era să uit, mai baga ceva bani in bugetul statului că sa fie lichidități ptr salariul celor ce dau amenzile.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS