Social

ADI Deșeuri continuă campaniile de informare și conștientizare în școli și grădinițe

În ultimii doi ani, ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud a derulat parteneriate educaționale cu 60 de instituții școlare din județ, atât prin concursul școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău”, cât și prin prezentări și activități practice derulate în programul ”Școala Verde”.

”Având în vedere importanța educației în dezvoltarea unui comportament sustenabil și prietenos cu natura în rândul copiilor, ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud continuă parteneriatele cu instituțiile de învățământ din județul nostru pentru a forma, dintr-o perioadă cât mai timpurie, deprinderi sănătoase în ceea ce privește gestionarea deșeurilor”, informează ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud într-un comunicat.

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud continuă și în 2024 campania de informare și conștientizare derulată în școlile și grădinițele din județ alături de partenerii GreenPoint Management, Fepra, Financiar Recycling, Clean Recycle SA și Eco Synergy – OIREP.

Pentru început, copiii de la Grădinița cu Program Prelungit ”Rază de Soare” Bistrița au avut parte de o activitate interactivă pentru a învăța cum se colectează separat corect deșeurile reciclabile.

1 comentariu

  • Nu trebuie nici o informare. Am facut nenumarate sesizari in 2023 si voi continua si in 2024 cu privire la situatia tomberoanelor semiingopate care nu se ridica la timp, si stsu inbulzite cu zilelele fiind nevoit sa arunc gunoiul selectiv in cel menajer. Risine ADI deseuri

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.