Actualitate Recomandări

Administrația Finanțelor Publice, anunț privind restructurarea obligațiilor bugetare

Administrația Județeană a Finanțelor Publice reamintește că termenul limită de depunere a notificării prin care se manifestă intenția de a beneficia de măsura de restructurare a obligațiilor bugetare restante este data de 30 septembrie.

Se încadrează la această facilitate toți contribuabilii care înregistrează obligații bugetare restante la data de 31.07.2020 și care doresc să își restructureze aceste obligații bugetare potrivit prevederilor Cap. I din Ordonanța Guvernului nr. 6/2019 privind instituirea unor facilități fiscale, cu modificările și completările ulterioare, având însă sarcina să notifice organul fiscal competent cu privire la această intenție.

După acest termen, contribuabilii sunt decăzuți din dreptul de a mai beneficia de restructurarea obligațiilor bugetare. 

Contribuabilii care depun notificări până la data de 30 septembrie 2020 și care își mențin intenția de a beneficia de restructurarea obligațiilor bugetare, pot depune cereri de restructurare a obligațiilor până la data de 31 decembrie 2020, dată până la care trebuie să se adreseze unui expert independent, în vederea întocmirii unui plan de restructurare și a testului creditorului privat prudent.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.