Actualitate

Aflux de turiști în zona montană la sfârșit de săptămână. Mașină blocată pe un drum forestier

(FOTO) ”Aflux de turiști în zona montană la acest sfârșit de săptămână! În zona Valea Blaznei, stratul de zăpadă are 10-12 cm. Datorită condițiilor meteo favorabile, în Piatra Fântânele și Colibița turiștii au ieșit la plimbare pe traseele montane. Acestea sunt accesibile, dar este necesar un echipament adecvat. Temperatura actuală în zonă este de -2°C”, a anunțat Jandarmeria bistrițeană.

Jandarmii montani sunt prezenți pe traseele turistice. ”Suntem la datorie în stațiunile montane și pe traseele turistice, pregătiți să intervenim în sprijinul persoanelor aflate în dificultate, dar și pentru verificarea respectării măsurilor dispuse în această perioadă, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii Covid-19. În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă solicitați cu încredere sprijinul jandarmilor montani!”, mai transmite Jandarmeria.

https://www.facebook.com/jandarmeria.bistrita/posts/2739571366355229

Vremea însă se va schimba în zilele următoare.

https://timponline.ro/avertizare-meteo-de-ninsori-cum-va-fi-vremea-in-perioada-urmatoare/

Jandarmii montani din Colibița au intervenit în sprijinul unor turiști care au rămas blocați cu mașina pe un drum forestier din zona Văii Irimiilor.

Jandarmii montani i-au sprijinit pe turiști, dar în același timp i-au explicat proprietarului mașinii faptul că este interzisă circulația cu autovehicule în fondul forestier fără acordul administratorului, cel în cauză fiind sancționat cu un avertisment scris, pentru nerespectarea legislației în vigoare.

https://www.facebook.com/jandarmeria.bistrita/posts/2739665399679159

Splendoare în Munții Rodnei:

https://www.facebook.com/ParculNationalMuntiiRodnei/posts/3574016756030966

2 comentarii

  • I-am intrecut pe nordici, dar atentie doar la prostie, fite, infantilism si ipocrizie .Cine nu iese in vikend se mnira lumea de el si este considerat un depasit . Vai de voi porcus turisticus !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.