Economie Social

Agro-Ardeal angajează vânzătoare pentru magazinele sale din patru județe

Sunteți în căutarea unui loc de muncă stabil într-o perioadă instabilă? Aveți șansa să lucrați într-o companie serioasă care își respectă colaboratorii și angajați.

AGRO-ARDEAL  angajează vânzătoare, pentru magazinele companiei din Bistrița-Năsăud, Mureș, Suceava și Maramureș.

Oferim stabilitate și salarii motivante. Cerem seriozitate și experiență în domeniul vânzării de produse alimentare.


CV-urile se depun la oricare dintre magazinele AGRO-ARDEAL.

Informații la telefon: 0757 046 737, 0757 046 739

6 comentarii

  • dca erati firma serioasa aveau fetele un salar motivant si un progam de 40 ore cat prevede legea,de asta multe pleaca epuizate fizic stiu pe cineva care mai lucreaza la dumneavoastra si nu este asa bine cum ziceti progam lung si lisi impune sa lucreze 2 zile cu 2 de la 7 dimineata la 21 . mai esti om dar mama,la copii ?

  • DA-TI AFARA VANZATOAREA DIN ORIZONT SAU INVATATO A VB CU CLIENTI SI SA SEVEASCA FRUMOS SI DACA PE CANTAR ARATA 4.47 ATA SA BATA PE CASA NU SA BATA 5 LEI SI SA ISI PUNA MANUSA CAND SERVESTE CLIENTI ,,,, CEL MI FRUMOS SERVESTE FATA DE PE TINERETULUI NU BABACIUNEA AIA SCARBOASA

  • in suceava e bataie de joc se munceste mult se plateste prost un salar de mizerie
    isi bat joc de angajate si cer enorm de multe dar nu ofera nimic la concediu legal nu ai dreptul iar om care sa tina celui care este plecat in concediu nu exista .progam de 14 ore pe zi vi se pare normal inventare la 3 zile oamenii bunii suntem oamenii nu animale

  • alina
    au deschis astia si in obcini,vai de capul lor.am vazut intr-o zi cum lua soferul 3 navete de retur carne.nu va intrebati ce face cu ea?va spun eu:o baga in preparate sau pasta de mici.nu cumparati de acolo!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS