Comunicate

Agro-Ardeal a scos primul salam cu 100 la sută carne! Ce promoții te așteaptă în magazine în 1 și 2 Decembrie

„Dor de Bistrița” este noua gamă de produse tradiționale lansată de fabrica de carne și mezeluri Agro-Ardeal. Produsele sunt deja de câteva zile în magazine, iar cei care fac cumpărături din magazinele producătorului local au acum numai de câștigat! Premii, produse cadou și în anumite zile prețuri speciale marcate cu „Cel mai bun preț din oraș!”

  

Lansarea noii game de produse „Dor de Bistrița” aduce numai câștiguri clienților! Ieri, spre exemplu, 30 de televizoare au plecat în casele clienților care au făcut cumpărături cu valoarea cea mai mare din magazinele Agro-Ardeal (vezi VIDEO), iar promoțiile vor continua și în perioada următoare.

Agro-Ardeal este primul producător local de mezeluri care anunță lansarea pe piață a unui salam care are în compoziție sută la sută carne și conține doar condimente naturale și extracte din condimente naturale. Este vorba de Salamul Bănățean, un produs crud-uscat. După luni la rând în care s-a lucrat la rețetă, astăzi produsul este în toate magazinele Agro-Ardeal și se bucură deja de aprecierea clienților.

Salamul Bănățean face parte din noua gamă de produse „Dor de Bistrița”, introdusă în magazinele proprii începând cu 21 noiembrie. Produsele din gama „Dor de Bistrița” sunt făcute după rețete tradiționale și mult mai sănătoase: au conținut de carne 100 la sută, nu conțin caragenan, amidon sau soia, iar unele nu au adaosuri de E-uri. De exemplu, Salamul Demisec NU conține soia, amidon, caragenan, polifosfați de sodiu, MDM sau coloranți.

Spre exemplu, vineri și sâmbătă, 1 și 2 Decembrie, toți clienții care fac cumpărături de minim 50 de lei vor primi CADOU noul Salam Demisec. În plus, tot în aceste două zile, pulpa de porc va avea „Cel mai bun preț din oraș” în toate magazinele Agro-Ardeal.

Mai multe despre cele mai noi produse ale companiei Agro-Ardeal puteți afla pe de pagina de Facebook – Dor de Bistriţa

(ARTICOL PUBLICITAR)