Actualitate

Aici sunt banii dvs.! Stațiile de autobuz sunt dotate cu panouri electronice, dar nu sunt legate la curent

4300 de euro a costat panoul din imagine, 20 astfel de dispozitive fiind montate în stații de autobuz care nu sunt conectate la rețeaua de electricitate. Așadar, vechea administrație a cheltuit complet aiurea 86.000 de euro.

”Vechea administrație condusă de PSD, deși a cheltuit undeva la 4300 de euro pentru fiecare dintre aceste 20 de stații de autobuz dotate cu afișaj electronic, nu a reușit, în trei ani, nici măcar să le conecteze la o sursă de electricitate. Totuși, am aflat recent că unul a fost conectat la o sursă electrică, iar afișajul electronic este funcțional. V-aș ruga să faceți o informare pentru cetățenii orașului legat de ce se va întâmpla cu aceste stații și când vor fi complet funcționale, așa cum sunt destinate cu afișaj electronic. De asemenea, unii cetățeni mi-au semnalat că starea unor adăposturi din stațiile de autobuz este una neîngrijită, cu urme de autocolante, reclame care s-au rupt de pe ele. Oamenii își doresc să știe când se va face îngrijirea acestora”, a întrebat consilierul USR PLUS Nicolae Pavelean în ultima ședință a CL.

”Inclusiv stațiile noi care ar fi trebuit să arate într-un anume fel arată tot rural. Faptul că nu merg nici nici acele tabele electronice e evident. Am discutat cu colegii mei. Dorim să venim cu un proiect de implementare în Bistrița a unui model de stație de autobuz european. Mă refer la design, la confort și la informația pe care aceste stații de autobuz trebuie să o ofere. Mai mult decât atât, eu cred că, prin reclamă, dar nu mă refer la cea prin afișe, străveche, ci la reclama prin mijloace electronice, Primăria Bistrița va câștiga. Aștept sugestii. 10 stații de autobuz urmează să fie amplasate pe traseul Liniei Verzi în cadrul acestui proiect”, a spus primarul Ioan Turc.

Etichete

13 comentarii

 • Totuși, mi-ar fi plăcut să aud ca asa cum sunt ele, afisajul electronic va fi pornit in toate stațiile chiar daca momentan nu ar afisa informații extrem de utile. Adica s-au investit atâția bani in ele, PSD le-a ținut 3 ani neconectate, acum s-a schimbat administrația, a făcut o încercare și a constatat ca sunt funcționale, dar le lăsăm tot așa că arată rural și le schimbăm cu altele. Eu asta am înțeles dar poate că am înțeles eu greșit.

  • baga mortu in casa la penele
   la ce a facut pesedeul, peneleul nu e in stare sa bage curentul!
   asa ca dupa comunisti: la cat a construit comunismul, capitalistii nu-s in stare nici sa le ….zugraveasca!

 • Statiile ar fi OK , dar sistemul electronic de afisare e aiurea atata vreme cat autobuzele nu respecta orele de sosire si mai ales plecare din statii ! Nu de putine ori ajungi in statie , iar autobuzul care ar trebui sa soseasca peste 3-4 minute , e plecat cu 2-3 minute mai repede . Tu nu ai de unde sa stii si astepti , ca prostu , sosirea mijlocului de transport care deja e plecat !

 • De ani de zile, la stația de pe Bulevard la Lic. L.Rebreanu, Primăria nu a pus un coș de gunoi, așa că cei care așteaptă autobuzul, basculează mizeriile în grădina „lui Gubesh”. Și nu e singura stație fără coș de gunoi.
  Iar pentru reclame lipite ar trebui amenajat un perete special și pentru afișare să se plătească la Primărie. Cine afișează fără să plătească, să fie amendat.
  Primăria ar trebui să creeze un birou special și să amenajeze locuri publice unde să fie permis afișajul contra-cost în funcție de mărimea afișului și durata postării. Astfel am scăpa de afișe lipite peste tot inclusiv pe ușile de la bloc, care ar trebui amendate.

 • Întrebat dacă merită … Cristian Niculae a răspuns: ”Este obligatoriu pentru că sunt cumpărate. Nu mai avem ce face. Câtă vreme ai cheltuit niște bani publici pentru o investiție trebuie să o duci la capăt”.

 • Lucrare tipic pesedista de pe vremea vatafului DRUJBA exact ca puscaria veveritelor din Parc si bibliotecile stradale nefunctionale pe post de afumatoare.

  • HOP! Că a intrat și Balan .! Deocamdată bagă numai cu PE-SE-DE! PE-SE-DE! dar dacă-l provocați vă dă grele ! Hai să înceapă distracția !

 • Ultimii doi fiind fix acelasi rahat frumos impachetat si semnat la putine minute distanta. Provocatori obedienti.

 • Propun ca cele 10 statii sa poarte numele pesedistilor din CL care au votat aceste minunatii nefunctionale. Statia Cretu, statia Niculae samd.din Wonderland in Heidenfeld.

 • ok! PSD nu a fost în stare să le pună în funcțiune, dar de ce nu le-a dat drumul actualul primar care e în funcție de aproape un an ??? Sau domnul Turc e ocuăpat numai cu audituri făcute de firme PNL, cu website-uri petecite și wc-uri personale?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS