Actualitate

AJOFM: Bursa generală a locurilor de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bistriţa-Năsăud va organiza Bursa generală a locurilor de muncă în data de vineri 7 aprilie, începând cu ora 10.00, la Colegiul Tehnic “Grigore Moisil” din Bistriţa, str. Rodnei nr. 23.

Eveniment tradiţional, Bursa generală a locurilor de muncă se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.

Bursa oferă posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant de loc de muncă şi totodată, asigură fiecărei părţi, următoarele facilităţi:

– pentru angajator:
• selectarea forţei de muncă în funcţie de cerinţele locului de muncă;
• verificarea compatibilităţii dintre ofertă şi profilul candidatului;
• asigurarea forţei de muncă calificată, prin intermediul programelor de formare profesională organizate de AJOFM Bistriţa-Năsăud;

– pentru solicitant de loc de muncă:
• posibilitatea de a susţine un interviu în scopul ocupării unui loc de muncă, cu mai mulţi agenţi economici;
• obţinerea de informaţii despre locurile de muncă de la nivelul judeţului Bistriţa – Năsăud şi din Uniunea Europeană, prin Reţeaua EURES, îndrumare şi consiliere pentru întocmirea unui Curriculum Vitae;
• obţinerea de informaţii despre programele de formare profesională organizate de AJOFM Bistriţa – Năsăud;

Agenţii economici din judeţul Bistriţa-Năsăud care oferă locuri de muncă vacante se pot adresa la sediul AJOFM din Bistriţa, str.Gării nr. 2-4, tel/fax: 0263 – 236296, persoana de contact Roman Maria, tel.0752-058455.

Comunicarea locurilor de muncă vacante se poate face atât pe suport de hârtie, direct la sediul agenţiei, cât şi în format electronic la adresa de mail: ajofm@bn.anofm.ro , folosind oferta de muncă descarcată de pe site-ul agenţiei www.ajofmbn.ro.

”Pentru buna organizare a evenimentului, rugăm agenţii economici să ne transmită situaţia privind locurile de muncă vacante, până la data de 5 aprilie 2017”, anunță iinstituțiai condusă de Otilia Râpan.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.