Actualitate

AJOFM organizează selecție pentru studenții care doresc să lucreze în Germania

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistriţa-Năsăud anunță organizarea selecției pentru studenții și masteranzii care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni) în anul 2016.

Agenția Federală de Muncă din Germania dispune de 100 de locuri destinate studenților români, pentru anul 2016.

Pot participa studenții și masteranzii care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limbă germană.

Selecția are loc anual, ȋn baza ȋnțelegerii ȋncheiate ȋntre Ministerul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei și Agenția Federală de Muncă din Germania, privind medierea studenţilor români în vederea angajării pe perioada vacanţei de vară în Germania.

Studenții și masteranzii care au domiciliul ȋn județul Bistriţa-Năsăud sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din acest județ, trebuie să se adreseze Consilierului Eures din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Bistrita, strada Gării nr. 2-4, pentru a-și înregistra dosarele, informează AJOFM.

Ȋnregistrarea se va realiza ȋn perioada 07.12.2015 – 15.01.2016, ȋn intervalul luni – joi, orele 09.00 – 15.30 și vineri orele 09.00 – 12.30.

Informații suplimentare legate de condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării studenților, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi obtinute de la numărul de telefon 0263 – 236296, sau accesând site-ul www.ajofmbn.ro.

Foto: arhivă

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.