Social

Alegeri la TSD Sângeorz-Băi, Șieu și Cetate

Ionuț Jarda a fost ales în fruntea organizației TSD Sîngeorz-Băi. El a fost confirmat în funcție în urma unei conferințe care a reunit peste 30 de tineri din Sîngeorz-Băi și la care a participat președintele TSD BN, vicepreședintele PSD BN Bogdan Ivan.

Din echipa de conducere a organizației TSD Sîngeorz-Băi mai fac parte Bogdan Istrate, Florin Pop, Ianoș Lică – vicepreședinți, Florentina Penti – secretar, Miron Traian – trezorier, Nistor Florina – președinte Liga Elevilor.

Bogdan Ivan, președintele TSD BN, a declarat: ”Pentru prima dată după mult timp, descopăr în tinerii de la Sîngeorz-Băi speranță că acest oraș poate avea un viitor frumos. Ionuț Jarda, bun venit alături de echipa TSD, Bogdan Istrate, îți mulțumesc pentru toată activitatea ta de până acum și sunt convins că acum suntem mai puternici ca niciodată!”.

Totodată, au avut loc alegeri la organizațiile TSD Șieu și TSD Cetate.

Dan Tiniș a fost aleas președinte al Organizației TSD Șieu. În cadrul conferinței au mai fost votați pentru funcțiile de vicepreședinți Florin Bîlc, Claudiu Dipșan, Alina Mihalca și Larisa Costea. Secretar al organizației a fost aleasă Florina Malovi, iar pentru funcțiile de membru în cadrul biroului organizației au fost votați Anamaria Mihalca și Cătălin Zbâncă. Trezorier al organizației a fost desemnat, prin vot, Doru Buha.

Loredana Curean a fost validată în funcția de Președinte TSD Cetate, iar Adrian Eremie în funcția de președinte executiv al TSD Cetate în urma unei conferinte de alegeri care a reunit peste 20 de tineri din comună și la care au participat primarul comunei Cetate, Daniel Moldovan, viceprimarul Bozga Viorel, candidatul PSD la Primăria comunei Cetate Lucian Tarniță, vicepreședintele TSD Bistrița-Năsăud, Oana Prislopan, secretarul organizației TSD Bistrița-Năsăud, Alin Demian, președintele Ligii Elevilor, Alex Ignatiuc și președintele TSD Dumitra, Ungur Grigore.

Din echipa de conducere a TSD Cetate mai fac parte Negrea Larisa – secretar, Ovidiu Tiniș, Cilean Raul, Costinea Marius, Ilieș Paul – vicepreșediniți, Pintea Mihaela – trezorier, Costinea Darius, Costinea Bogdan, Deac Vasile, Cosmin Cătună, Florina Curean – membri în biroul politic local.

1 comentariu

  • Până și comuniștii înmuguresc primăvara… Speranța societății, e să rămână muguri ! Suntem sătui de fructe otrăvitoare .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.