Recomandări Social

De ce să alegeţi Băile Figa pentru week-end şi Paşti. Unde găsiţi cele mai bune oferte

Proprietarii de cabane, case de vacanţă şi pensiuni de la Băile Figa sunt luaţi cu asalt de cei care doresc să petreacă week-endurile, dar mai ales sărbătorile pascale, alături de familie şi prieteni, departe de forfota oraşului. Deja, multe proprietăţi sunt rezervate prin intermediul cazare Băile Figa pe care găsiţi toate informaţiile de care aveţi nevoie.

Proprietăţile înregistrate pe site pot fi închiriate pentru relaxare, dar şi pentru petreceri. Preţul se negociază direct cu proprietarul, portalul oferindu-vă oportunitatea să vedeţi exact cum arată fiecare proprietate, de ce facilităţi dispune şi unde este situată. Există şi o secţiune în limba engleză.

Cabane Băile Figa au posibilitatea să găzduiască între 7 şi 24 de turişti pe noapte în funcţie de dimensiunile fiecăreia. Printre dotările oferite de proprietari se numără: acces la bucătărie, sală de mese, frigider, aragaz, living cu tv, terase, foişoare, loc pentru grătare şi barbeque, loc de joacă, baie cu duş, încălzire proprie, wi-fi, parcare proprie.

Pensiunile de la Băile Figa, au între 18 şi 22 de locuri. În unele locuri vă puteţi gospodări singuri, în altele, cum e Pensiunea Iris, puteţi servi masa la restaurantul din incintă, unde vă puteţi bucura de un meniu bogat şi variat.

Căsuţele au avantajul că sunt situate, la fel ca şi majoritatea cabanelor, în imediata vecinătate a parcului balnear. Aici unde vă puteţi bucura de relaxare în bazinul acoperit şi sala de fitness, puteţi face mişcare pe terenurile de sport şi vă puteţi bucura de linişte şi de peisajele superbe din acest început de primăvară.

Pentru sărbători pascale cu gustul copilăriei puteţi să vă cazaţi la casele din vecinătatea parcului balnear, iar dacă nu vreţi să pierdeţi pulsul oraşului, puteţi opta pentru cazarea în apartamente din Beclean.

Cei care deţin unităţi de cazare le pot promova pe o oferte cazare Băile Figa completând formularul de contact sau luând direct legătura cu administratorul site-ului Toma Laurențiu la numărul de telefon 0756417640.

Complexul Balnear Băile Figa fost inaugurat în 2010, fiind construit cu fonduri europene nerambursabile. Băile Figa se întind pe 15 hectare. Apele sărate şi nămolul de aici au proprietăţi asemănătoare cu cele de la Techirghiol.

Băile Figa sunt deschise de luni până vineri între orele 9.00 şi 19.00, iar sâmbăta şi duminica între orele 9.00 şi 20.00. Cei care doresc să ia o gură de aer proaspăt sau să se plimbe în perimetrul staţiunii, o pot face fără probleme, fără nicio taxă de intrare. Se plăteşte doar accesul în centrul SPA, la saună şi jacuzzi, respectiv la sala de fitness, şi pe terenurile de sport.

Primăria Beclean vrea să extindă Complexul Balnear Băile Figa prin amenajarea unui SPA şi a unor spaţii medicale care îi vor asigura funcţionalitatea tot timpul anului. Conform proiectului, centrul de la Băile Figa va adăposti facilități balneo-spa și de întreținere, consultații și tratamente medicale, agrement pentru adulți și copii, salină subterană artificială, restaurant, bar și spațiu conferințe. Noile construcţii vor oferi posibilitatea diversificării serviciilor turistice, de agrement și tratament pe tot parcursul anului, fără întreruperea activității în sezonul rece.

2 comentarii

  • De Paste voi merge la biserica pt ca de asta sunt aceste sarbatori. Niciodata nu am sarbatorit Inviarea Domnului mergand la cabana, nu concept sa merg la cabana si sa nu merg la biserica. Dupa biserica se poate merge oriunde …

  • O, neam de oieri!

    Numai la păscut vă e gândul!
    Voi nu vedeți că afară e iarn și colțul ierbii se-nfioară?

    Da, e o idee asta cu băile Figa. De acolo puteti veni cu ciuperci…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS