Social

Alexandru Pugna, la recepția școlii din Miceștii de Câmpie, reabiltată cu bani europeni

FOTO Vicepreședintele Consiliului Județean, Alexandru Pugna, a fost prezent la recepția lucrărilor de modernizare a Școlii Gimnaziale din Miceștii de Câmpie, investiție de peste 1,5 milioane lei din fonduri europene.

”Am avut bucuria de a participa la momentul de receptie a lucrărilor de reabilitare a clădirii Şcolii Gimnaziale Miceştii de Câmpie, care au fost recepţionate în prezenţa primarului Dumitru Bendean, a viceprimarului Matei Viluț, a dascălilor şcolii şi ai celorlalţi parteneri din comunitate (preoţi, polițişti, părinţi). Reprezentanţii constructorului, ai proiectantului şi ai firmei de consultanţă au întregit echipa care a evaluat, la final, lucrările la cel mai important obiectiv al comunităţii: şcoala”, a precizat pe Facebook vicepreședintele CJ Alexandru Pugna.

1 pugna scoala micesti 2 scoala micesti 3 scoala micesti 4 scoala micesti

Proiectul a fost cofinanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, având o valoare totală de 1.524.471,25 lei.

”Contractul de finanțare a fost semnat în noiembrie 2014 cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru POR 2007-2013, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de Organism Intermediar, Guvernul României demonstrând încă o dată importanța pe care o dă unor astfel de investiții. Vom fi mereu aproape de comunitățile ce au nevoie de sprijinul nostru, și personal, consider învățământul o prioritate natională. Viitorul acestei țări, sunt sigur, depinde de calitatea învățamântului. De astăzi, copii de la Miceștii de Câmpie vor avea o școală ce le va oferi condiții de nivel european. Și asta mă bucură cel mai mult”, a adăugat Pugna.

5 pugna scoala micesti 6 pugna scoala micesti 7 pugna scoala micesti 8 pugna scoala micesti

1 comentariu

  • Felicitari si la mai mare! Ar trebui initiat si un proiect de construire a unei sali de sport atat de necesara pentru a completa dotarile minime de care trebuie sa dispuna o scoala. Aceasta sala de sport ar putea fi construita pe terenul de sport situat peste drum in fata primariei vechi. In cadrul proiectului respectiv ar putea sa fie prinsa si modernizarea terenurilor de sport din zona respectiva situate in apropierea scolii.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS