Actualitate

Alianța 2020 USR PLUS a anunțat oficial candidatul la Președinție

Alianţa USR PLUS a stabilit, în urma unor negocieri interne, candidatul la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie (turul 1) și 24 noiembrie (turul 2). Astfel, candidatul alianței la Președinția României va fi liderul USR Dan Barna, în timp ce președintele PLUS, fostul premier Dacian Cioloș, este propunerea pentru funcția de prim-ministru. Anunțul a fost făcut duminică de către cei doi lideri ai alianței.

”Obiectivul nostru este ca eu, în calitate de candidat al alianţei USR PLUS, să ajung în turul al doilea. Este o probabilitate evidentă că preşedintele Iohannis va fi celălalt candidat din turul al doilea, reprezentantul PNL. Pentru România va fi un semn de mare normalitate şi însănătoşire să aibă opţiunea în turul doi între candidatul PNL şi candidatul USR PLUS”, a declarat Dan Barna.

”Românii aşteaptă ca lucrurile să se schimbe în ţară în mod fundamental şi structural, nu doar peticeli pe ici pe colo. Ceea ce se întâmplă şi se va întâmpla în lunile următoare va dovedi românilor că mobilizarea pe care au arătat-o la europarlamentare şi la alegerile din ultimii trei ani de zile produce schimbări şi în politica din România. Există şanse mari ca pentru prima dată în ultimii 15-20 ani să avem în turul doi al alegerilor prezidenţiale candidaţi care provin din forţe democratice, pentru că PSD-ul din păcate nu îl putem considera o forţă democratică, acolo e o forţă de clan unde grupuri de interese acţionează în comun şi au luat ostatici, menţinând zone de sărăcie. Lucrurile acestea trebuie să se termine în România”, a spus Dacian Cioloş.

Alianţa a decis să aibă candidaţi comuni şi la alegerile locale şi la cele parlamentare din 2020.

6 comentarii

  • Se teme Rabinul fie ca zboara din functia pe care o are, fie ca ii scade salariul… pica PSD ul si trebuie sa ti cauti partid nou si tu si Alandala si Stefanescu… ioi, iarasi pupat de dosuri de la inceput, doar ca in partide noi :))

  • ai astept sa dea afara 50% dintre bugetari
   abia astept sa am in subordine un fost bugetar
   flotari si mersul piticului voi face cu el toata ziua

 • Daca va intereseaza pot sa va trimit CV-urile a doi presedinti liberali-bugetari, no. 1 de la Cotroceni si no. 1 de la B-N. Liberali-bugetari :))))). Ii puteti angaja linistit sa va faca previziunile financiare.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS