Actualitate

Alte două mașini distruse pe DN 17 într-o zonă cu linie continuă

Două mașini s-au ciocnit pe DN 17 în dreptul benzinăriei MOL unde se produc frecvent accidente din cauza șoferilor care nu țin cont de linia continuă. Așa s-a petrecut și marți.

Un șofer care rula din direcția Cluj spre Bistrița, când în care a ajuns în dreptul benzinăriei MOL, a încetinit și a virat la stânga încălcând linia continuă. În acel moment, o mașină Dacia Dokker care se afla în spatele ei a depășit vehiculul prin dreapta, însă s-a ciocnit cu un autoturism marca VW care venea din sens opus și a virat brusc tot la stânga pentru ca să intre într-o parcare.

Șoferul VW, care a încălcat și el linia continuă, nu avea RCA și ITP valabile, motiv pentru care polițiștii care au venit la locul accidentului i-au ridicat plăcuțele de înmatriculare.

Niciunul dintre șoferi nu a fost rănit, însă ambele mașini sunt distruse.

Nu este pentru prima oară când au loc accidente în această zonă în care sunt benzinării, sedii sau puncte de lucru ale firmelor spre care se îndreaptă mașini din ambele sensuri, iar șoferii nu mai țin cont de linia continuă și virează ca să ajungă repede la destinație.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS