Actualitate

Noi amenzi pentru comercianții de legume-fructe de pe str. Andrei Mureșanu

Polițiștii locali au dat noi sancțiuni agenților economici care comercializează legume și fructe pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița, motivul fiind vânzarea produselor în afara magazinului.

”În urmă cu cinci zile am sancționat comercianții de legume-fructe de pe strada Andrei Mureșanu. Am impus curățarea pavajului și am dispus ca produsele să fie comercializate din interiorul chioșcului, respectiv al punctului de lucru.

Astăzi, aceeași problemă: produse expuse în scopul comercializării în împrejurimile unității sau pe scările de acces în unitate, în unele locuri expunerea fiind până în bordura trotuarului ceea ce duce la obturarea traficului pietonal.

De această dată, colegii de la Control Comercial s-au deplasat și au sancționat cei doi agenți economici cu amenzi în sumă totală de 1.400 lei în baza art. 18 din HCL 110/2014 privind regulamentul de autorizare și desfășurare a activităților comerciale pe raza municipiului Bistrița.

Ca sancțiune complementară au dispus eliberarea perimetrului. Monitorizăm în continuare zona…”, a menționat Poliția Locală Bistrița.

5 comentarii

 • Dar pe cel din Unirea cu oalele din beton si butoaile din plastic expuse pe acostament nu l vedeti?
  IN ACEA INYERSECTIE TREBUIE UN ACCIDENT MORYAL DIN LIPSA VIZIBILITATII CA SA VA SESIZATI?

  19
  2
 • Du-te in Londra și toată Anglia sa vezi acolo comerț.Adică și înăuntru și afara și tot câte o frunza de varza pe jos etc ,dar nu-i ia nimeni la rost ,sau trezit sa dea amenzi …ufff

  • Dar in Londra sau Copenhaga plătesc taxă pentru că isi vând produsele pe terenul Primăriei (Public).
   Magazinele de haine de pe pietonale isi afișează colecțiile pe stative din metal, pe stradă. Plătesc taxă /m2 Primăriei.
   O cafea costă 5,30 euro, o Coca Cola costa 6,40 euro , o bere 9,00 euro , pentru că stai la terasa pe domeniul PUBLIC (pe trotuar) si platesti taxa Primăriei.
   Platesti chirie pt spațiul comercial ( la proprietarul imobilului ) si platest chirie pt suprafața pe care o ocupi pe strada (la Primărie).
   Lăsați comercianții sa vândă pe strada, dar puneți-i sa plătească 5000 lei pe lună la Primăria Municipiului Bistrița

 • De doua ore am trecut pe acolo cele doua aprozare aveau lazile pe trotuar . Cel de langa cofetarie pe scari sí trotuar, iar cel indosit ín colt avea lazile pe trotuar ,ocupa juma trotuar. Anume m-am uitat sa vad daca se conformeaza !

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS