Social

Am ales primul comentator câștigător!

Prima cutie de suc natural de mere Alma la trei litri va ajunge la domnul Walter Born pe care îl premiem pentru comentariul postat la dezbaterea „E nevoie de meditații ca să promovezi examenele?”.

Dânsul a scris în cursul zilei de ieri: “Am copii in Germania la scoala si aici in Bistrita. Sa pare boala parintiilor de a incapata note cele mai bune si in schimb sa maltrateze pe copii cu teme peste teme si meditatii peste meditatii este una de aici. Ar fi bine depus efortul la sistemul educational, investitii la educatia educatoarelor si investit in materiale bune (fara greseli ortografice, ma refer la limba germana) atunci nu este de nevoie sa repari ceva privat prin meditatii la care de fapt statul ar trebuie sa aiba grija: Educatie de calitate care dea satisfactie si la copii si la parinti nu una care incearca sa storce bani de la parinti si creierul copiilor”.

Vă precizăm că Walter Born este cetățean german, dar un bun vorbitor de limbă română și o persoană foarte activă în privința dezbaterilor publice. Îi vom înmâna premiul în cel mai scurt timp!

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.