Actualitate

Amenajarea noului spațiu de joacă de pe strada Crinilor, la licitație

Municipalitatea a scos la licitație lucrările pentru amenajarea noului spațiu de joacă de pe strada Crinilor, bl. 1-2. Data limită pentru depunerea ofertelor este 31 mai.

Valoarea totală estimată a contractului (proiect tehnic + lucrări) este de peste 500.000 de lei.

Deoarece în zona străzii Crinilor Primăria Bistrița vrea să amenajeze o parcare supraterană etajată pe amplasamentul spațiului de joacă existent pe Aleea Ghiocelului, bloc 1, în zona respectivă se va realiza altul. Terenul respectiv se află între strada Crinilor si Aleea Ghiocelului și se învecinează cu blocurile 1 și 2 de pe strada Crinilor.

Prin proiect se propune reconfigurarea întregului spațiu prin îmbinarea zonelor cu echipamente pentru copii, inclusiv pardoseală de cauciuc, a zonelor de relaxare, socializare, zone de odihnă pentru persoanele care însoțesc copiii.

Spațiul va avea ansamblu de joacă cu tobogane, leagăn, balansoare, carusel rotativ, ladă cu nisip, bănci.

Investiția va cuprinde covor de tartan pe 270 mp, alei de acces pe 27 mp și spațiu verde pe 299 mp.

Locatarii din zonă care au copii au scris pe adresa electronică a Timp Online că sunt nemulțumiți de intenția municipalității de a desființa acest loc de joacă și cer ca acesta să fie menținut întrucât copiii nu au unde se juca.

9 comentarii

 • Imi pare absurd să faci o parcare etajată in mijlocul orașului…… a intentia era să se facă vizavi de biserica penticostală pentru fratii noștri din Decebal , dar prietenul ROBERT l.a rugat pe pistolarul TURC și madam POP sa gaseasca o variantă acceptabilă. Mai vorbiți de piste de biciclete, cand vreți să ne gazați cu atatea mașini in mijlocul atâtor blocuri . Să va fie rușine vă gândiți numai la interese. Ne merităm soarta cu așa nație…..

  21
  4
 • Asta este cea mai frumoasa idee.Să pui parcare în centrul orașului , poate vor face mall deasupra parcării…… HALLOOO ECOLOGIȘTII CUM ESTE POLUAREA !!!!

  17
  4
 • Cred caci noul parc de joaca care.l vor între cele doua blocuri de pe str.Crinilor este pregătit pentru cei ,, cu pungile și care caută zilnic în tomberoane,,…. iar persoanele în vârstă vor merge pe terase la ceai, căci băncile de pe vremea lui Ceaușescu și.au iesit din garanție!!!

  9
  2
 • D.na arhitect POP M. vă rog să faceți o plimbare pe langă calea ferată spre Lama ,unde este teren pentru zeci de parcări și imobile lăsate in paragină unde se fac vanzăriile la drogați..De ce ne puneți noua parcare etajată într.un spțiu de joacă în care s-au investit sume mari de bani. Aaaaaa să înțeleg că și pe aici aveți vreo vilă caștigată din muncă cinstită și nu vreți să fiți poluată , să puteți sta in liniște la curte, iar noi oamenii de rând care plătim rate toată viața……. acum îmi puneți 300 de mașini sub geam să respir aer curat . Mulțumim și așa să vă bucure BUNUL DUMNEZEU să stați 300 de ani după gratii cu toți marii gânditori ai primăriei!!!

  18
  4
 • Între atâtea idei aberante pe care le are Primăria asta întrece orice. Vreți sa nu mai putem trăi în casele noastre, sa inhalam tone de noxe, voi care vorbiți doar de verde, bravo!

  15
  4
 • Poate face doamna parcare la pretenul cu blocul ăla mare de pe Crinilor fara parcări și spațiu verde.
  Nu trebuia să de-a 2,3 etaje jos?
  Întreb .
  Ați văzut în orașul ăsta viziune de arhitect?
  Mai bine sa o angajeze anumiți dezvoltării cu suflet mare pe doamna sa o răsplătească pentru eforturile mari depuse pentru ei🙈

  11
 • Domnule Vlad, ce arhitecta ?
  Despre ce vorbim, ce facultate a terminat?
  N am nimic cu facultatea ei dar nu-i mai atribuiți titluri pt care n-are pregătire
  Atât.
  In rest orașul este praf din punct de vedere urbanistic, praf și pulbere.

  9
  1
 • Cum vorbiți așa dl Vlad, doamna este imaculata, corectitudine, profesionalism, cinste, omenie .😂😂

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.