Actualitate

Amendă pentru aruncarea deșeurilor în natură, la Lechința

Inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud verifică periodic zonele predispuse abandonului de deșeuri în natură din tot județul nostru, pentru a preveni și combate acest fenomen.

În urma unei acțiuni de acest fel, în parteneriat cu Poliția, a fost identificat și sancționat cu suma de 3.000 lei D.I. din localitatea Țigău, comuna Lechința, care a aruncat deșeuri în zona ”La Ou”, aflată pe drumul agricol ce face legătura între cele două localități.

”Trist este faptul că toate deșeurile pe care acest individ le-a aruncat în natură sunt colectate de operatorul de salubritate Supercom atât în programele de colectare, cât și în cadrul campaniilor gratuite pentru deșeuri voluminoase sau vegetale”, a menționat ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud vor continua să supravegheze zonele predispuse la abandon de deșeuri în natură atât prin supraveghere video, cât și prin controale la fața locului alături de Jandarmerie: ”Nu aruncați deșeuri în natură! Riscați amenzi mari!”.

Etichete

4 comentarii

 • Lechinta e plina de gunoaie peste tot unde e se gaseste cate un drum hop si gunoiu. A draq australopiteci..

  10
  2
 • Asta este populatia in specil la sate,arunca in nesimtire peste tot. Amendati la greu dar dac nu le platesc tot pentru primarii este rau, de acea isi si permit acest lucru.

  5
  2
  • Nici unii de la orase nu sunt mai prejosi …. Dar orice padure are si uscaturile ei, acestia trebuie sanctionati pe loc, as recomanda ca pe viitor domnii ce fac controale de orice fel sa aiba POS-uri din acelea portabile si sa se achite amenda pe loc – ca e vorba de gunoaie, trecere de strada neregulamentara (prin loc nepermis) etc… S-ar fiscaliza multe ….

   2
   3
 • Bine ar fi ca fiecare primărie să amenajeze un centru de colectare a deșeurilor un fel de ” altstoffsammelzentrum ” unde oamenii să își arunce gunoaiele… bineînțeles selectiv. Așa se educa populația.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.