Actualitate

Amenzi de 80.000 de lei date de polițiști și jandarmi. Unde patrulează forțele de ordine

Toate structurile din dispozitivul de ordine și siguranță publică din județul Bistrița-Năsăud acționează, în sistem integrat, în vederea prevenirii răspândirii Covid-19, anunță Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud:

”Având în vedere prevederile Ordonanţelor militare în vigoare, polițiștii din structurile şi subunităţile din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, în colaborare cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud, reprezentanți ai Poliţiilor locale și militari din cadrul Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan” Bistrița au continuat activităţile de verificare a persoanelor.

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului Bistrița-Năsăud au fost angrenaţi în activităţi specifice peste 218 poliţişti, 73 de jandarmi şi 62 de poliţişti locali.

Astfel, polițiștii au verificat 318 societăți comerciale și 2.294 de persoane privind modul în care acestea respectă măsura autoizolării, iar cu ocazia controalelor efectuate nu au fost constatate nereguli.

Jandarmii au verificat 511 de persoane, din 302 de locații, din 81 de localități, privind modul în care acestea respectă măsura autoizolării.

În ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea ordonanțelor militare 2 și 3, polițiștii și jandarmii au aplicat 74 de sancţiuni contravenţionale unor persoane care nu au respectat reglementările care privesc restricțiile de circulație. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de aproximativ 80.000 de lei.

Totodată, forțele de ordine desfășoară misiuni de pază și protecție la centrele de carantinare, acțiuni specifice de patrulare în zona centrelor comerciale, a hipermaketurilor, a famaciilor și în special în zonele în care cetățenii se deplasează frecvent pentru aprovizionare.

Pe parcursul misiunilor preventive și de informare desfășurate, sunt transmise mesaje audio către cetățeni cu privire la necesitatea respectării măsurilor prevăzute de ordonanțele militare”.

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/2616045588524915

VEZI ȘI:

6 comentarii

 • Ar trebui sa fie mai stricte controalele si ar trebui si pe la sate, pt ca la sate nu se respecta nimic! Oameni nu constientizeaza ce se intampla si cat de grava ii situatia!

 • TARA ASTA ACUM DOUA LUNI NU AVEA NIMIC NU ERA NICI UN INFECTAT, DE CE NU IATI PRELUAT PE AIA CARE AU VENIT DE AFARA ITALIA FRANTA SI SAI PAZITI PE AIA. ACUM SUFERIM TOTI PENTRU AIA CA VOI DORMITI, SI EU SPER SA INTRE IN COLAPS SI SA MOARA TOTI DIN ROMANIA ASTA CA NU MERITATI SA TRAITI. FACETI TOTUL NUMA IN CIUDA
  MAI URMEAZA SAI STRANGETI PE OAMENI DE GAT , FIRMELE O SA DEA FALIMENT, O SA FIE FOAMETE CREDETI CA SE TERMINA IN 2 SAPTAMNI?

  • domnu Pocăitu – Singuru’ iad real e pe Pamant, noi suntem rezidenti
   Dati-ne ploaie, dati-ne vant, suntem ai dracu’ de rezistenti
   Contruiti biserici reci, cand e lipsa de locuinte
   Ca nu ies bani din scoli, adaposturi si gradinite
   Dumnezeu e cu noi, ne vegheaza cand cautam in gunoi

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.