Actualitate

Amenzi de peste două sute de mii de lei celor care exploatează lemn

Polițiștii bistrițeni și Garda de Mediu Bistrița-Năsăud au dat, până în prezent, amenzi în valoare de peste două sute de mii de lei celor care exploatează lemn ilegal urmare a verificărilor făcute în cadrul Planului Comun de Acțiune „Scutul Pădurii 2011“

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat, miercuri, că, în timpul acestor controale comune cu Garda de Mediu, polițiștii au constatat peste o sută de infracțiuni pentru care au deschis dosare penale și au dat 170 de amenzi contravenționale în valoare de 204.000 de lei.  

Potrivit sursei citate, tot în timpul acestor controale a fost confiscată și cantitatea de 2068 de metri cubi de lemn în valoare totală de 289.520 de lei.


Potrivit comisarului șef al Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud, Ioan Borș, cea mai mare amendă, de 30.000 de lei, a fost dată unui agent economic din Lunca Ilvei fiindcă firma sa funcționa fără autorizație de mediu.

„Este cea mai mare amendă pe care am dat-o noi, de 30.000 de lei unui agent economic care funcționa fără autorizație”, a declarat Borș.

El a mai spus că inclusiv miercuri echipele mixte erau pe teren pentru a continua controalele în cadrul Planului Comun de Acțiune „Scutul Pădurii 2011“.

Etichete

1 comentariu

  • NU CRED . DE CE ESTE VOIE SA SE LICITEZE PADURILE ? CE MULTI BANI CASTIGA CEI CARE CASTIGA LICITATIILE,FARA SA DEA NIMIC LA STAT. MILIARDE DE LEI , DE CE NU I VERIFICA NIMENI ?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS