Actualitate

Amenzi de peste o sută de mii de lei date de Protecţia Consumatorilor pentru produse expirate şi alte nereguli

Atenţie la ce cumpăraţi din magazine în goana după bunătăţile de sărbători! În magazine se vând în continuare produse expirate sau pe etichetele cărora nu apar informaţii legate de conţinut sau producător. Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bistriţa-Năsăud a controlat până acum peste două tone de produse, iar 10% erau cu probleme.

„Potecţia Consumatorilor a supravegheat piaţa pentru ca oamenii să fie corect informaţi atunci când cumpără ceva. Am început acţiunea din data de 23 noiembrie 2015 şi până în prezent am făcut 34 de controale în supermarketuri, magazine şi pieţe. Am aplicat 28 de amenzi în valoare de 106.000 de lei, am dat şase avertismente. Am verificat peste 2085 de kg de produse din care cu abateri 208 kg. Abaterile principale sunt în ceea ce priveşte informarea consumatorului, termenele de valabilitate ale produselor expuse la comercializare. Dea semenea, am încercat să oprim practicile incorecte ale operatorilor economici”, a spus CJPC Bistriţa-Năsăud într-o şedinţă de Colegiu prefectural.


Pentru orice fel de nereguli vă puteţi adresa Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bistriţa-Năsăud, adresa: Bistriţa, Piaţa Petru Rareş nr. 1, cod 420080, tel.: 0263/211.681, fax: 0263/215.898 sau puteţi suna direct la telefonul consumatorilor 0219551.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS