Actualitate

Rombat: ”Modernizarea unităţii de formare baterii auto”, la final

SC Rombat SA anunță finalizarea proiectului ”Modernizarea unităţii de formare baterii auto şi semitracţiune în vederea creşterii calităţii produselor şi competivităţii SC ROMBAT SA, prin achiziţie de tehnologie şi echipamente performante”:

Programul Operaţional Sectorial ”Creşterea Competitivităţii Economice” 

co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

”Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

ANUNȚ DE PRESĂ

Modernizarea unităţii de formare baterii auto şi semitracţiune în vederea creşterii calităţii produselor şi competivităţii SC ROMBAT SA, prin achiziţie de tehnologie şi echipamente performante

Bistrița, 21.12.2015

SC ROMBAT SA, cu sediul în Municipiul Bistriţa, strada Drumul Cetăţii, nr. 4, a finalizat la data de 21.12.2015, proiectul “Modernizarea unităţii de formare baterii auto şi semitracţiune în vederea creşterii calităţii produselor şi competivităţii SC ROMBAT SA, prin achiziţie de tehnologie şi echipamente performante”, SMIS 56548, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Fondurilor Europene.

1 anunt rombat 21.12.15Valoarea totală a proiectului este de 27.938.633,99 lei, din care asistenţa financiară 2 anunt rombat 21.12.15nerambursabilă este de 11.074.416,69 lei.

Proiectul s-a implementat în localitatea Bistrița pe o perioadă de 6 luni.

Obiectivul proiectului constă în creșterea productivitaţii SC ROMBAT SA prin achiziţia de tehnologii moderne de fabricare a bateriilor auto şi de semitracţiune, de mare productivitate, cu asigurarea principiilor dezvoltării durabile şi reducerea decalajelor faţă de productivitatea la nivelul Uniunii Europene.

SC ROMBAT SA alocă în mod constant un buget important investiţiilor în utilaje şi echipamente performante în vederea asigurării unui nivel crescut de competitivitate pe piaţă din punct de vedere al capacităţii de producţie şi al calităţii produselor oferite.

Prin proiect s-a realizat modernizarea tehnologică a întreprinderii, creșterea cifrei de afaceri, creşterea productivităţii, extinderea spaţiului de producţie şi s-au creat noi locuri de muncă.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Nume persoană contact: Ilie PÂRVU
Funcţie: Manager Proiect
Tel. 0263.238.156, Fax: 0263.234.010, e-mail: marcel.parvu@rombat.ro.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.