Actualitate

Amenzi pentru administratorii drumurilor acoperite de polei

Polițiștii Serviciului Rutier, Biroului Rutier Bistrița, Poliției orașului Năsăud, Poliției orașului Sângeorz-Băi și cei ai Secției 1 Politie Rurală Bistrița au aplicat șase sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 75.545 de lei, în conformitate cu art. 105 din OUG 195/2002, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistirța-Năsăud.

Sancțiunile au fost aplicate miercuri 29 martie administratorilor de drum pentru neîndeplinirea obligației de întreținere a drumului public pe timp de iarnă, pentru neregulile constatate pe Drumurile Naționale 17, 17C, 17D, pe Drumul Județean 173 și pe raza municipiului Bistrița.

9 comentarii

 • Da..bine….s-au dat amenzi. Aplauze. Ar fi interesant daca administratorii drumurilor le-ar și plati repejor. Altfel… contestații peste contestații și la final dacă ceva amendă va fi plătită… probabil va fi plătită tot cumva de aceleiași care au avut de înghițit clasica „luați prin surprindere”. Dai impozit…din impozit ajung apoi bani la ceva „ordonator de credite” apoi la administratorul drumului. Da fii șef de ăsta e o bucurie. Amenzile date sunt așa de frunza frăsinelului. Niciunul nu are sânge în instalație să își asume o tâmpenie că asta. Până poimâine treaba e uitată….amenda contestată…și ghici cine va fi luat prin surprindere tura următoare?! Aia cu salarii babane care sunt siguri că iarna e cu 10 grade, vânt ușor și alocuri ploaie ușoară.

  10
 • Sa plătească din buzunarul lor numai asa se învață să respecte cetățeni….altfel dacă plătesc din banii Firmei tot la fel o să facă pe viitor….

  34
 • Primarii și șefii aia mari sa plătească din banii lor!!! CURTEA DE CONTRURI poate faceți și voi ceva la controalele alea cu iz politic!!!!

  18
 • Azi, cf stirei TOTI PRIMARII, TOTI RASPUNZATORII DIN CADRUL PRKMARIILOR , DIRECTORII DIN DIRECTIILE DE DRUMURI JUDETENE SI NATIONALE INCLUSIV SEFUL DE LA JUDET TREBUIA SA AIBA INSTIINTAREA DE PLATA SI DEMISIA PE MASA.
  ajung bugetarii sa fie acuzati doar pentru prejudicii ce depasesc 250.000 lei …pana acolo pot fura cat vor…
  Noi, prostii suntem facem inchisoare si pentru 1000 lei!!!
  Cinej prost si cine i caine in tara asta???
  Azi platim taxa de drum?
  Hai sictir!!!

  32
  • Daca merg in primaria bistrita im0rehna cu paznicul de acolo si furam doua drujbe, fiecare cate una…eu intru la parnaie si el nu!!!

   14
   1
  • Intru in casa la un angajat al primariei si fur o drujba data disparuta de primarie…acelasi rezultat.

   9
   1
  • Conform OUG 13 proaspat aprobata , cumpar mijloace fixe furate, pana in 200.000 lei, apartinand firmelor de stat, in stare buna, ofer discretie maxima, banii pe loc, ofer 10% din raportul de evaluare anexat.
   P.s. ma intereseaza autoturisme euro5, statii de asfaltare, stalpi partie schi, elicopter, RMN, etc!

   12
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS