Actualitate

Intervenții ale jandarmilor în cazul a două furturi din hipermarket

Jandarmii bistrițeni au intervenit la un hipermarket din Bistrița în două cazuri de furt. Ei au dat și amenzi pentru provocarea unui scandal.

Doi bărbați au ales mai multe produse de pe rafturile magazinului, iar la casa de marcat nu le-au scanat și achitat integral. Jandarmii au intervenit la fața locului și au constatat faptul că în zonă a acționat un grup format din trei bărbați care au sustras diferite produse alimentare. Pe numele acestora au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de furt.

Totodată, jandarmii i-au sancționat cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei pentru constituirea unui grup format din trei sau mai multe persoane în scopul săvârșirii de acțiuni ilicite, respectiv cu 400 de lei amendă pentru provocarea unui scandal.

Jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au intervenit apoi la același hipermarket, unde o tânără de 25 de ani a ascuns în buzunarul pantalonului un aparat de ras, trecând de casele de marcat fără să îl achite. Pe numele acesteia au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de furt, care au fost înaintate polițiștilor pentru continuarea cercetărilor.

Bărbații în cauză sunt din județul Iași, tânăra este domiciliată în cartierul Viișoara, iar valoarea produselor sustrase se ridică la aproximativ 450 de lei, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS