Actualitate

Anca Cârcu, back in Romania. Îşi face partid şi vrea să candideze la parlamentare

„După doi ani petrecuți departe de țară am decis să revin acasă şi să mă implic în viața politică a României. Concret, vreau să candidez la alegerile parlamentare din toamna acestui an, aşa cum am făcut-o şi în urmă cu patru ani, când am candidat din partea PRM într-un colegiu din județul Bistriţa-Năsăud”, scrie Anca Cârcu pe Facebook.

Stabilită de câţiva ani în Spania, unde a făcut şi politică, Anca Cârcu a decis, aşadar să se întoarcă acasă. „Acum patru ani am avut atunci o competiție grea cu dinozaurul politic Ioan Oltean. M-a învins. Avea în spate un partid mare, notorietate şi bani. Cred că cel mai corect din partea mea ar fi să candidez tot pe listele PRM, dar acest partid am aflat că nu mai există. După ce Vadim Tudor ne-a părăsit, odată cu el s-a prăpădit şi partidul pe care l-a înființat şi crescut. Acum PRM nu mai are conducere, membri, bani, nimic. Cred că este timp să reînviem moştenirea lui Vadim. De aceea m-am gândit să fac un apel la toți cei care încă îl mai respectă pe Vadim să mi se alăture şi să înființăm un nou partid: Partidul România Mare – Vadim Tudor!”, a adăugat Anca Cârcu.

La alegerile parlamentare din 2012, Anca Cârcu a adunat doar 290 de voturi, însă acest lucru nu a dezarmat-o. În acelaşi an, a ajuns vedetă în presa mondenă naţională. Chiar dacă nu a reuşit să câştige alegerile, ea a intrat în atenţia tabloidelor ca o politiciană sexy care merită să pozeze în pictoriale de Crăciun. Anca Cârcu a realizat un pictorial pentru unul dintre cele mai cunoscute ziare mondene de la noi, Cancan. S-a întâmplat chiar a doua zi după alegeri, când ea a fost invitată la emisiunea Cancan TV.

În februarie 2013, a fost numită secretar executiv la nivel naţional al PRM, responsabilă de imagine şi comunicare. Anca a primit funcţia după ce l-a impresionat pe preşedintele Corneliu Vadim Tudor pe care l-a vizitat la sediul partidului. Invitată la emisiunea „Happy Hour” de la Pro TV, Anca Cârcu a fost prezentată drept „sexy politiciana” cu cei mai mari sâni din România. Ea a declarat public că nu a fost atinsă de niciun bisturiu şi că are sânii naturali. „Vino, fata mea, să-ţi văd sânii!”. A fost prima replică a lui Vadim Tudor când a văzut-o pe Anca Cârcu în carne şi oase. Apoi, liderul PRM s-a aşezat la birou şi i-a oferit mai multe cadouri: o eşarfă adusă tocmai de la Strasbourg, ultimele sale cărţi şi un set de CD-uri, o pungă de bomboane de ciocolată şi parfumuri de poşetă.

În acelaşi an însă, relaţiile Ancăi cu PRM Bistriţa-Năsăud s-au degradat. În iunie 2013, Anca Cârcu le-a transmis membrilor PRM Bistriţa-Năsăud, într-o scrisoare deschisă, că deoarece ”dragoste cu forţa nu se poate, pentru că s-ar chema viol, drumurile noastre se despart aici”. Ea a spus că ”marii bărbaţi politici ai PRM şi-au înghiţit ani la rând saliva şi cuvintele în interminabile imnuri de slavă aduse Tribunului, acum ajuns o epavă”. Apoi s-a certat şi Corneliu Vadim Tudor care, în septembrie 2013, pe când mai era în viaţă, a fost amendat cu trei mii de lei de membrii Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării fiindcă a jignit-o pe Anca Cârcu în mai multe emisiuni.

16 comentarii

 • Domnisoara Cristiana,mor de curiozotrate sa stiu daca Vadim ia atins sani,fostei peremiste !!Mai stiu pe una de teapa ei Oana !!

 • Poate in filmele pt adulti va avea succes dar in politica sa nu intre… eu nu mai votez pe nimeni… pe cei care i-am votat au dosare penale… deci anca mai bine bang bang …

  • Bang Bang si politica tot un fel de prostitutie este asa ca o sa fie in elementul ei!

 • intreb si eu ,in afara de sanii mari si „naturali”ce contine CV-ul doamnei sau domnisoarei?ori din descrierea facuta doar asta ni se sugereaza si doar asta a propulsat-o daca a propulsat-o prin ceva functii!!! asta trebuie pt. a avea succes in Romania?Mai era una Crinuta ce… dl.Oltean si a ajuns mare om de stat!!!

  • Domnu Costy. ANCA este frumoasa si va avea succes in politica.ANCA te sustinem si te votam.

 • Ancuța,
  Este, de adevăratelea, o glorie pentru tine, să se fi uitat Vadim la țâțele tale! Ți le-a dat mămica ta să crești cu ele un prunc și să fii fericită la casa ta, cu familia ta. Las-o focului de politică! Nu vezi că e numai pentru hoție?! Tu ești o româncă vitează care-și poate câștiga viața prin munca sa. Nu cerși funcții și prostii! Pentru a fi parlamentar, trebuie să știi ceva. Tu ești bună de gură; poți ține la vrăjeală. A apăra țara de jegurile de la Bruxelles, e altă treabă. Trebuie să știi. Toate cele bune!

 • Cine te-a scos de la naftalina? Esti asa ca si la emisiunea ,,romanii au talent”,mai arata si cate un prost ca sa rada lumea.

 • alo domnu brendea ,te numeri printre cei 290 de votanti?altfel nu cred ca ai putea vota un asemenea personaj…pacat ca incurajati asemenea …

 • Eu m-am săturat de Ponta și de Crețu și de țâțe,
  Și de Bistrița în care struți și curci ne vând tărâțe.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS