Actualitate

Anca Cârcu, cercetată într-un dosar de proxenetism: Nu sunt arestată și mă declar public nevinovată

Anca Cârcu, fost candidat PRM la o funcție de depăutat, în prezent membru a AUR, este cercetată într-un dosar de proxenetism, fiind acuzată că ar fi înlesnit practicarea prostituției de către două tinere în clubul moștenit de la fratele ei. Într-o postare pe Facebook ea neagă că ar fi arestată.

”În urma informațiilor apărute în presă conform cărora aș fi arestată într-un dosar de proxenetism, camătă și șantaj înțeleg să arăt următoarele:

În primul rând, fac mențiunea că nu sunt arestată.

Într-adevăr, Parchetul Judecătoriei Turda a făcut o descindere în mai multe cluburi din Tenerife, printre care și clubul pe care îl administrez. În acest sens, arăt că sunt victima unei veritabile cruciade de fake-news mediatic. În realitate, eu sunt la acest moment în libertate (totodată am convingerea intimă că voi fi cercetată în viitor fără vreo măsură preventivă).

Cu privire la acuzația care mi se aduce, nu doresc să periclitez în vreun fel bunul mers al anchetei, dar voi spune doar atât: sunt acuzată de faptul că aș fi înlesnit practicarea prostituției de către două tinere în clubul moștenit de la fratele meu. Această acuzație este una nefondată și mă declar public nevinovată. Nu știu ce făceau la alte cluburi, însă la mine la club erau angajate cu carte de muncă.

Perioada așa-zis infracțională se suprapune aproape perfect cu perioada pandemică în care clubul al cărui administrator am ajuns să fiu a fost închis. Astfel, în perioada de lockdown, cu toate restricțiile pe care le-am simțit cu toții, era imposibil să particip în vreun fel la comiterea acestei infracțiuni. Până la urmă au fost câteva luni de zile în care era ilegal să ieși în afara casei, cu atât mai puțin să poți derula activitățile la care fac referire procurorii.

Apoi, motivul pentru care cred eu că am ajuns în acest dosar este dat de o gravă confuzie. Se susține că cele două fete se prostituau în alte trei cluburi iar singurul motiv pentru care am ajuns și eu în dosar este faptul că acestea lucrau cu forme legale în clubul meu. Din câte știu eu, patronii celor trei cluburi nu sunt în dosar alături de mine, dar eu am ajuns să fiu suspect în dosar.

Mai mult decât atât, oricine mă cunoaște știe că mi-am dedicat o mare parte a carierei mele pentru a susține independența, libertatea și puterea feminină. Această activitate de care sunt acuzată contravine celor mai intime principii ale ființei mele și trecând peste dimensiunea ilegală a faptei, reiterez că eu nu aș fi niciodată în stare să fac lucrurile de care sunt acuzată. Condamn vehement tot ce este legat de activitatea de proxenetism și reiterez faptul că eu nu aș putea vreodată să fiu implicată în așa ceva.

În ultimul rând, arăt că am deplină încredere în autoritățile române și cred cu tărie voi fi găsită nevinovată de acuzația care mi se aduce. Cred că la acest moment justiția trebuie lăsată să își facă datoria și adresez un apel public, în special mediei, de a nu pune presiune pe actul de justiție”, a scris Anca Cârcu pe Facebook.

Presa centrală a scris joi dimineața că Anca Cârcu, membru al partidului Alianţa pentru Unirea Românilor, a fost arestată preventiv într-un dosar al proxeneţilor din Turda. În realitate, se propune doar arestarea ei preventivă, o decizie în acest sens urmând să fie luată în data de 3 martie a.c. întrucât nu s-a reușit efectuarea unei videoconferințe legale.

Surse judiciare susțin că dosarul ”Proxeneții de Tenerife” are circa 20.000 de file în total 16 volume. Numele Ancă Cârcu apare în interceptări făcute de autoritățile din Spania în mai multe discuții cu două fete, angajatele ei, care se prostituau pentru un român din Spania.

13 comentarii

 • No asta mai lipsea din decorul politicii românești….
  Cine are interesul sa o reactiveze și sa o aducă iar în atenția publicului????

  • Cei ce au inventat AUR -ul .
   Scopul inițial fiind atins (deturnarea a 10% din voturi , care majoritatea s-ar fi dus la PSD ) , acum urmează divizarea si atragerea deputaților si senatorilor către cei cu oferta mai buna !
   Simplu !

 • Ioi, haur!!! ăștia nu apărau valorile creștine, familia, bla, bla, bla! Se pare că promovează și proxenetismul, asta-i bună! bravo, haurolacilor!

 • consider ca daca nu are inca o condamnare trebuie trecuta la ASA NU alaturi de jumate de clasa politica!
  De ce?
  (in fiecare zi clasa politica te fu…. cum vrea ea fara voia ta!)

 • Oamenii trebuie sa traiasca din munca lor .Aceasta se intampla din cele mai vechi timpuri iar ei se folosesc de diferite parti ale trupului . Asadar unii traiesc dupa munca bratelor (cei mai multi) , altii dupa munca picioarelor (fotbalisti , balerini) , altii dupa inteligenta lor (folosindu-se de ce au in cap : doctorii , inginerii , profesorii) , altii dupa voce (artisti de diferite stiluri ) , altii dupa realizari in arte vizuale (pictura , sculptura , fotografie ) , si sa nu-i uitam pe cei care muncesc cu gura (in genere , politicienii) etc. Asa stand lucrurile nu vad de ce nu am admite ca unii traiesc chiar bine , folosindu-si alte organe ale corpului pe care le puteti deduce fiecare. Cea mai veche meserie din lume nu putea sa dispara nici chiar in pandemie…Nu trebuie blamata d-na sau domnisoara pentru ca dansa e banuita , numai pentru „favorizarea infractorului”…si nu pentru altceva. Si apoi sa nu uitam ca Romania este una dintre tarile cu densitate mare de frumuseti feminine . Avem de toate , vorba aia : „Avem mere , avem vin / Avem pastravi de la RIN/ Avem ursi si avem trufe / De ce n-am avea si cu.ve ?…

  • Dar tu cu ce-ți câștigi existența ?
   Banuiesc ca nu te plătește dna Sabau sa comentezi pe Timponline .Că nu-i articol la care sa nu-ți expui lunga-ți si filozofica părere !
   Si nici talent de poet n-ai , talentatule !

 • Dle @leo , sa stiti ca da , ma plateste , asa din cand in cand… ! Cu ce primesc de la Timponline cu ce mai am , ma descurc cat de cat . Dar cred ca pe viitor ar fi bine sa va dati cu parerea numai despre continutul articolelor si sa nu va bateti capul cu mine sau cu altii . Va amintesc vorba romaneasca care se potriveste pentru cazul D-vs. : „Nu-i grija magarului de unde beau oile apa !” E bine , sau ar mai trebui unele precizari ?

 • Dna Anca Carcu nu este membru AUR. Nu s-au purtat discutii de apartenenta la Alianța pentru Unirea Românilor cu nici o organizatie AUR de pe raza județului Bistrita Năsăud.

 • Multumesc redacției pentru completare. Însă vin cu unele precizări. Este o diferenta intre a dori, a spune ca esti si in a fi cu adevărat. Calitatea de membru trebuie dovedita statutar. Trebuie depusă o adeziune si aprobată de conducerea organizației respective. Pentru a fi vicepreședintele, cu atât mai mult trebuie îndeplinite niste proceduri interne, statutare. Altfel este doar o peveste pentru lauda de sine.

 • E problema justiției modul cum gestionează cazul respectiv, prezumția de nevinovăție se aplică tuturor, până ce cazul e tranșat.
  Altceva observ.
  Avalanșa de fotografii de tip selfies, videouri de autopromovare în care se joacă de-a oratoria
  politică specialista în probleme conjugale, de pe conturile dânsei, denotă ceva probleme de profunzime, ce merită să fie investigate de un specialist care să-i ofere ajutorul necesar.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS