Actualitate Politică

Anca Cârcu, persona non grata în PRM. Cotuţiu îi urează divei de pe Someş o „vară fierbinte”

Fostă candidată la funcţia de deputat în Colegiul 3, Anca Cârcu nu mai este dorită în noul PRM fără Vadim. Liderul judeţean al partidului, Viorel Cotuţiu, nu regretă că i-a permis să candideze pe listele filialei, dar când vine vorba de o eventuală primire a ei în rândurile organizaţiei strâmbă din nas invocând că alţii nu o vor. Totuşi, el nu contestă meritele divei de pe Someş.

Întrebat într-o conferinţă de presă care mai este statutul Ancăi Cârcu în PRM Bistriţa-Năsăud, Viorel Cotuţiu a declarat că fosta candidată la funcţia de deputat în Colegiul 3 nu a fost niciodată membru PRM şi are puţine şanse să devină.

Anca Cârcu nu a fost membră de partid, dar a vrut să candideze. Nu am putut candida noi pentru că acest individ (Corneliu Vadim Tudor -n.r.) a ieşit pe posturi cu o săptămână înainte de a ne depune noi dosarele şi ne-a spus câte femei a regulat el. Nu am putut să mă duc pe drum cu acel om. Toată lumea a sărit pe noi şi ne-a întrebat dacă acesta e partidul nostru. Nu am avut candidaţi. Anca a venit şi a vrut să candideze. În plus era de plătit şi o taxă de 3000 de lei şi noi nu aveam nici 1% la nivel naţional pentru că dictatorul nostru ne-a adus în situaţia în care ne-a adus. Nu cred că am greşit când am lăsat-o să candideze. Am greşit pentru că probabil trebuia să fi intervenit să o opresc să nu ducă scandalul până unde l-a dus, dar dacă l-a dus bine a făcut până la urmă pentru că se alege cu nişte bani. Îi doresc să-i ajute Dumnezeu să câştige procesul. Nu pot să o primesc în noul PRM. Ca să fie primită în PRM trebuie să-şi facă o cerere, să se întrunească Biroul organizaţiei, să ia în discuţie şi vine cererea care va fi validată de BEJ al partidului. Sunt 11 membri în CE şi se votează. Eu chiar dacă aş vrea, nu ştiu ce vor vrea ceilalţi, dar vă spun mai mult ca sigur că nu vor vrea, „, a declarat Viorel Cotuţiu.

Referitor la felul în care a devenit Anca Cârcu secretar executiv al PRM la nivel naţional la iniţiativa lui Vadim nefiind nici măcar membru de partid, Cotuţiu a spus: „Altă anomalie. Ei doi ştiu ce au discutat în culise. Când au venit în plen şi ea a spus că nu are studii, el a spus Nu-i bai Ancuţa, am eu studii pentru tot partidul. Când au auzit că e secretar executiv i-am dat telefon Ancăi şi i-am spus să nu se îmbete cu apă rece pentru că nu poate face Vadim aşa ceva fiindcă funcţiile se aprobă într-un consiliu naţional şi în congres”, a declarat Viorel Cotuţiu.

În ceea ce priveşte aportul Ancăi Cârcu la debarcarea lui Corneliu Vadim Tudor din fruntea PRM, Viorel Cotuţiu a spus: „Anca a fost jignită de Vadim. Eu îi dădeam în cap dacă mă jignea cum a jignit-o pe ea. Eu îi dădeam în cap lui Vadim. Pentru că a fost jignită a fost singura care a avut curajul să-i spună acestui individ că nu este om. Pentru asta nu am decât să mă mândesc că am reuşit să trimit pe cineva să-i dea peste nas acestui individ. Totuşi, tăvălugul e pornit de vreo doi ani de zile, dar au mai fost nişte cozi de topor care mai sugeau câteva ceva”.

Întrebat dacă el este cel care a trimis-o pe Anca Cârcu la C.V. Tudor, Viorel Cotuţiu a rectificat: „Nu am trimis-o. Eu am primit-o să candideze. Am lăsat-o să candideze pe listele PRM şi pentru că cineva şi-a bătut joc de ea şi a dus-o până acolo să ajungă la el (la Corneliu Vadim Tudor -n.r.). El şi-a bătut joc de ea, însă ea a ripostat şi pentru asta o felicit”.

În final, preşedintele PRM Bistriţa-Năsăud a ţinut să-i transmită Ancăi Cârcu un mesaj: „Îi dorim Ancăi o vară plăcută şi fierbinte să pună mâna pe carte să ia Bacalaureatul. Poate se gândeşte să ajungă într-un partid mai bun decât al nostru”.

Cristiana Sabău

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.