Actualitate Politică

Viorel Cotuţiu, primit cu aplauze în lacul de la Sărata după ce PRM a „scăpat” de C.V. Tudor

Liderul PRM Bistriţa-Năsăud, Viorel Cotuţiu, a mărturisit, marţi, într-o conferinţă de presă, că a fost întâmpinat cu aplauze în lacul de la Sărata unde s-a dus să se relaxeze după ce PRM l-a debarcat, în congresul extraordinar de la Alba Iulia, pe fostul preşedinte Corneliu Vadim Tudor. Totodată, el a spus că a primit sute de telefoane din partea celor interesaţi să intre în PRM-ul fără Vadim.

În prima conferinţă de presă organizată la sediul PRM Bistriţa-Năsăud după debarcarea fostului lider Corneliu Vadim Tudor, liderul judeţean Viorel Cotuţiu a exclamat: „S-a terminat cu dictatura în partid!”.

„Dacă vreţi să vă spun am fost sâmbătă la bazin, la Sărata. Când am intrat acolo – doar lumea mă cunoaşte – toată lumea striga la mine de-mi era mai mare ruşinea şi mă aplaudauz că l-am schimbat pe Vadim. Ziceau toţi că bine am făcut. Au fost câţiva, un grup care spunea treaba asta. Ştiţi că nu glumesc niciodată şi nici nu mă laud”, a spus Viorel Cotuţiu, adăugând că a primit sute de telefoane de la persoane care vor să se înscrie în PRM-ul fără Vadim.

El a spus că, la Alba Iulia, la congresul în care a fost debarcat Vadim au participat 30 de delegaţi ai organizaţiei judeţene. „Eu nu-i mai pot spune domnul Vadim Tudor acestui om care ne jigneşte. Cred că nu există în limba română, în dicţionar, atâtea jigniri câte a inventat acest om. Nu am crezut că se poate aşa ceva. Inteligenţa nu este acelaşi lucru cu înţelepciunea. Nimeni nu îi contestă inteligenţa acestui om, dar înţelepciunea lui este sub nivelul mării. Nici în ultimul moment nu vrea să recunoască faptul că poporul român nu-l mai vrea să facă bâlci şi circ pe posturile de televiziune de dragul de a face rating pe sinarea şi obrazul nostru”, a declarat Viorel Cotuţiu.

Liderul PRM Bistriţa-Năsăud a relatat supărat că, în campania pentru locale, l-a invitat la Bistriţa pe Tribun care confirmase iniţial că vine. Ca urmare, s-a plătit o taxă de 300 de lei pentru închirierea Casei de Cultură Municipale, au fost rezervate apoi camere la Hotel Bistriţa şi s-a pregătit o masă, după care C.V: Tudor a declinat invitaţia. „A spus că îl doare în c..r de bistriţeni, mă scuzaţi. Acum şi pe noi ne doare tot în c..r de el”, a spus Cotuţiu.

Liderul PRM Bistriţa-Năsăud a declarat că îl recunoaşte ca preşedinte pe Gheorghe Funar, iar dacă Vadim va insista să-şi revendice partidul prin instanţe, există posibilitatea ca filialele care l-au debarcat să constituie un alt partid. Până atunci însă, PRM se ocupă de democratizarea partidului şi de schimbarea imaginii pe care acesta a avut-o cât timp a stat sub dictatura Tribunului.

Cristiana Sabău

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.