Actualitate Recomandări

Angi Cobuţ, pe muchie de cuţit. Era cât pe ce să fie eliminată din concurs în urma unui baraj

În ediţia de marţi a concursului „Chefi la cuţite” de la Antena 1 s-a gătit în culori. Echipa lui Florin Dumitrescu, din care face parte Nina Rus, a gătit în alb şi negru, şi a câştigat detaşat proba cu o mămăligă neagră, salvându-se de la duel. Ceilalţi concurenţi, din echipele verde şi mov, au avut de gătit paste fiecare cu câte un ingredient sugerat de un coleg.

Întrucât a avut posibilitatea să „salveze” pe cineva din echipa lui, chef Scărlătescu a decis să o apere pe Angi Cobuţ, dar concurenta originară din Bistriţa-Năsăud nu a înţeles în ce constă salvarea ei, crezând până în ultimul moment că farfuria pe care a pregătit-o nu va fi jurizată. În realitate, sprijinul dat de chef Scărlătescu a constat în aceea că putea găti ce doreşte fără ca cineva să-i impună un anume ingredient cu care să facă pastele, în final fiind jurizată şi farfuria ei.

Dezamăgiţi de toate meniurile pe bază de paste pregătite de concurenţi, chefii au sugerat să plece acasă ambele concurente care au rămas ultimele cu farfuriile la jurizare, atât Angi Cobuţ din echipa mov, cât şi Roxana Dumitrescu din echipa verde, acestea fiind considerate cele mai slabe preparate. În final însă, au decis să plece una singură în urma unei probe de baraj.

„Azi dimineaţă am zis că fiecare moare pe graiul lui. Azi eu am murit pe graiul meu. Nu-i nimic că eu sunt prost, dar dacă altu-i mai prost ca mine, m-am salvat. Mi-era ruşine în ce situaţie am ajuns. Mai bine mă scotea decât să mă mai pună să mă duelez o dată”, a spus Angi Cobuţ.

Roxana şi Angi au dat o probă de baraj care a constat în prepararea unui mic dejun în 30 de minute, „o probă simplă pe care ţi-o complici foarte mult”, în opinia concurentei din judeţul nostru. Angi a făcut „nişte pături” înfăşurate cu rucola şi roşii cherry trase prin unt, în timp ce Roxana a gătit ouă poşate cu sos olandez şi sparanghel pe pâine prăjită în cuptor.

Chef Sorin Bontea a apreciat preparatul lui Angi prea gătit, uscat, fără tehnică, dar şansa lui Angi a fost că unul din ouăle poşate ale Roxanei avea albuşul crud. Florin Dumitrescu a spus la rândul lui că micul dejun al lui Angi e atât de prost făcut, de „zici că e făcut în casă”, iar chef Scărlătescu a observat că ouăle Roxanei erau mult mai pretenţioase pe lângă o omletă. „Unde nu e cap e vai de picioare”, a spus juratul.

În final, s-a apreciat gustul din farfuria lui Angi care a mai rămas şi de această dată în concurs. „Vă mulţumesc, îmi pare rău!”, a spus Angi plângând. „Important e că eu am ajuns cu Angi înapoi în bucătărie. Nu vă felicitaţi deloc! Sunt foarte fericit în sinea mea că am reuşit să rămânem toţi în echipă, dar în rest sunt dezamăgit. Astăzi nu au fost la serviciu, nu au livrat ce trebuia”, a spus chef Scărlătescu.

Pentru Angi, chef Scărlătescu a avut de transmis un mesaj: „Nu ai rămas că ai gătit tu bine. Ai rămas pentru că ea a greşit. Roxana a făcut o greşeală majoră: unul din ouă era crud. Ăsta a fost motivul pentru care a plecat Roxana”.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS