Actualitate

Antonela Gorgan, o mireasă superbă. Şeful Poliţiei i-a fost naş (FOTO)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a renunţat sâmbătă la uniformă ca să îmbrace rochia de mireasă. S-a căsătorit cu Ioan Cristian Pop, alesul inimii ei. Naşi i-au fost şeful IJP Ovidiu Mureşan şi soţia sa.

Antonela, încă Gorgan, a ajuns la Starea civilă la ora 11.30 în condiţii de siguranţă maximă. La volanul BMW-ului alb care a dus-o la Primăria Bistriţa s-a aflat însuşi comisarul şef Ioan Ovidiu Mureşan, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, naşul ei de cununie. Foarte grijuliu cu mireasa, Ioan Ovidiu Mureşan i-a deschis galant portiera şi a ajutat-o să coboare.

Îmbrăcată într-o rochie albă superbă, Antonela a păşit emoţionată pe holurile Primăriei Bistriţa însoţită de familie, prieteni şi cunoscuţi. În ritmurile Marşului nupţial şi în aplauzele asistenţei, la braţ cu cel care avea să-i devină soţ, Antonela a ajuns în faţa ofiţerului stării civile, însuşi primarul Ovidiu Creţu. Edilul a spus câteva cuvinte despre rolul familiei în societate şi i-a îndemnat să preţuiască tot ce le oferă aceasta: fericire, linişte, siguranţă. Primul a spus un „Da!” hotărât mirele Ioan Cristian Pop, iar Antonela i-a urmat şi ea exemplul. Au semnat amândoi, iar comisarul şef Ioan Ovidiu Mureşan şi soţia sa Lenuţa au fost invitaţi, la rândul lor, să semneze ca martori. Mirii s-au sărutat în aplauzele asistenţei şi apoi au fost felicitaţi, rând pe rând, de toată lumea. Antonela, de astăzi Pop, a fost copleşită de mulţimea de flori primite.

Printre cei care nu au putut lipsi de la eveniment a fost şi Pahone Pop, directorul Casei de Cultură Năsăud, unchiul mirelui care ne-a spus că, de câteva luni, soţul Antonelei lucrează, la Bucureşti, în Ministerul Transporturilor.

Timp Online transmite familiei Antonela şi Ioan Cristian Pop casă de piatră. La mulţi ani fericiţi împreună!

Cristiana Sabău

Mai multe fotografii puteţi vedea pe pagina noastră de Facebook!

nunta2mar_1 nunta2mar_2 nunta2mar_3 nunta2mar_4 nunta2mar_5 nunta2mar_6 nunta2mar_7 nunta2mar_8 nunta2mar_9 nunta2mar_10 nunta2mar_11 nunta2mar_12

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.