Social

Anunțul Casei de Pensii: În ce zi intră banii pe card, înainte de Paște

Casa Judeţeană de Pensii Bistrița-Năsăud a anunțat ziua când vor fi alimentate conturile celor care încasează banii pe card, pe luna mai, înainte de sărbătorile pascale.

Informarea Casei de Pensii:

”Anunţ pentru pensionarii Casei Judeţene de Pensii Bistrița-Năsăud care își încasează pensia prin cont bancar: MARȚI 30 APRILIE 2024 au fost operate transferurile prin intermediul Trezoreriei Bistrița, astfel JOI 2 MAI, în cursul după-amiezei, vor fi alimentate conturile de către bănci”.

Luna aceasta, Guvernul a decis că pensiile aferente lunii mai se plătesc înainte de Paște, iar Casa Naţională de Pensii a virat banii, în trei tranșe, până în 30 aprilie, către Poşta Română şi bănci. Poşta Română a anunţat că în 27 aprilie a început distribuirea pensiilor pentru luna mai.

Etichete

36 comentarii

  • Primesti dupa cat ai produs. Asa se intampla peste tot in lume, iar daca ai prins o mare perioada de activitate inainte de ’90 cand productivitatea pe cap de muncitor era foarte mica, nu ai cum sa ai o pensie ca cel din occident, poate peste 100 de ani daca el sta pe loc si te asteapta.

   14
   20
  • In articol scrie de fapt ca pensia care o luați in zilele 11 sau 12 ale lunii,acum de Pasti ,aceeasi pensie intra inainte de Pasti.
   Ce este asa de greu de inteles?
   Va aratati nemultumirea ca nu va da bani in plus.. nu despre asra este vorba in articol…..

   36
   6
  • Cred că ai un burdihan cît casa, nu te mai văicări! IPOCRITULE ! Stai cu mîna întinsă la pomană după ce ai frecat menta toată viața și te crezi important.

   31
   14
  • Cum e ? Ți-au dat, sau au mințit.
   Dacă ai o urmă de educație in tine, acum ar trebui să scrii din nou și să te scuzi.
   Nu cred că ai să faci asta.

  • Cam devreme trebuie să păstrăm din ei mai luăm banii peste o luna și jumătate….

   11
  • Moș Martin. Judecă cu creierul, Nu primești nimica . E doar pensia ta după care aștepți mai mult de o lună să vină pensia următoare.😂🤔 Mai rău face unora care cheltuiește toată pensia.

   5
   2
 • Posta a dat pensiile sâmbăta, cei de pe carduri azi au început.
  Bine ca va da rău că va da!
  Câta prostie poate exista la unii?
  Păstrează banii, dați datoriile, plătește facturile, ce vrei să-ți mai dea odată în mai?
  Sau vreți pomană de la stat!

  34
  6
  • Nu vrea nimeni pomană vrem ce am.cotizat calculat la imfația care ne omoară de treizeci.de ani.Noi acum luăm pensii împrumutate nu cele muncite de noi.Acum mai cotizăm odtă cu împozitele mărite și diferite taxe .Deci nu vrea nimeni pomană de la stat pentru că dacă nu știi statul suntem noi omule.Pensionară.

   29
   9
  • Lasă că încasează ei arhisuficient,cei ce…împart…,și tot nu le ajung ..,baga mana până la umăr un visteria statului ,ce vor ei să spună e că,pensia este mica,și nu că s nemulțumiți că le o da mai devreme,dar luna viitoare ,tot pe 12,13 ale lunii o încasează și rămân fără bani,că sunt puțini. Da,și eu cred că de Paste și Crăciun,nu numai că ar trebui sa dea mai devreme pensiile,dar sa mai ,pună,4,500 lei,că nu e vina lor că este inflație atât de mare ..,că totul s a scumpit cu…1000% ..

   20
   1
 • Inteleg ca majoritatea pensionarilor O ducem greu,dar ce castigam daca ne dau inainte? Cheltuim cu pastele ,sí pana Luna viitoare nu mai avem nici de paine! Dramuiti bine dragi mei banuti,nu mancam cu doua guri de sarbatori, spun din proprie experienta facem sa avem ce arunca!

  46
  1
 • Dar Guvernul Fomaniei se gândește la Pensionarii Tari , cum fac alte Popoare din Europa Civilizata sa accorde a 13 și a 14 Pensie de sărbătorile de Paște și de Crăciun pentru Bunicii Noștri care au Muncit Cinstit pentru România- Nu au primit Pomenii ca: Aia cu Pensiile Speciale ? La asta Va gândiți și Voi ?

  25
  4
  • La dom procuror Lumperdean, care, potrivit declarației de avere a soției (care, cum altfel, lucrează tot la Tribunal) are venituri din pensie de peste 240 de mii de lei anual, îi intră la timp?

   Că îl pot ajuta, dacă nu are bani de miel.

   13
   2
 • In articol este scris ca pensiile care in mod normal,intrau pe 11,12 ale lunii, acum ,exact aceeasi pensie pe care o primiti in fiecare luna,va fi data inainte de Sarbatoarea Pastelui.. nu va da indemnizatii aici.. asta se va face in septembrie la recalcularea pensiilor..
  Deci faptul ca va aruncati frustrarile in comentarii.. arara caracterul unora dintre romani..

  Sant pensionari tare nemultumiti de soarta lor,mai mult.. trist este ca spun ca sant romani.. nu stiu cu cine au facut limba romana in scoala.. dar cu gramatica unora.. e jale !

  12
  2
  • De ce sa fim mulțumiți? Doar daca primim de sus sănătate și pace ,in rest ne taram ,iar ceea ce doare este nedreptatea

   4
   1
 • Nu apreciez decizia asta…
  Se dau pensiile anticipat pt sărbători,dar se creează un dezechilibru după
  Nu se trăiește doar de sărbători

  20
  2
 • Dragi romani,atenție mare la vot,nu mai puneți stampila pe ăștia care v au batjocorit 30 de ani,e timpul sa le dam o lecție,sa I voteze aia cărora le a protejat pensiile speciale,de restul și au bătut joc,asta ca le a mers pana acum,haideți sa ne unim sa le arătăm furia celor mulți de care nu vor sa știe pentru ei nu sunt bani.

  17
  1
  • Indiferent când o primim tot mică este pensia în concordanță cu inflația de data asta a stimbato rău politicienii să vezi până pe 12-13 iunie ce jale va fi pe unii pensionari (nu cei cu pensiile speciale bineînțeles)

   2
   1
  • Oricum și dacă mergem și dacă nu ,tot ,,cine trebuie,, va iesi

   4
   1
 • Dacă sa iei 28% din cât ai contribuit o viață întreagă de sclavie și statul sa ia 72% vi se pare normal, atunci aveți o problemă gravă ……din păcate sunteți doar romani, iar verticalitatea nu va caracterizează

  4
  2
 • Ar fi minunat dacă s. ar elimina impozitarea pensiilor mai mici de 4000 lei …suficient s.au tot impozitat salariile, in cazul meu 35 ani , acum , fiind pensionar ar trebui sa mai respirăm un pic, mai ales ca acea crestere de la inceputul anului 2024 nu a fost decât indexare…

  3
  2
 • Niste mincinosi. BCR nu a virat banii pt nicio institutie MAI si altele.
  Bine ca au imchis si maine pana pe 6. Nesimțitii

  • Din ce am înțeles cei din Mai și Mapn nu primesc pensia mai devreme!!

 • Rugați-vă să mai primiți pensii.

  Inteligența artificială și robotizarea pe care vor să ni le impună ca să înlocuiască oamenii, nu plătește impozite și contribuții la pensii și la sănătate.

  Voi realizați că o să muriți de foame și de boli.

  Nu or să mai fie bani îndeajuns pentru pensii și pentru sănătate!

  Se va prăbuși totul, va fi prăpăd economic.

  Dacă oamenii devin șomeri după ce sunt înlocuiți de roboți și de inteligența artificială, cine va mai avea bani sa cumpere produse făcute de roboți.

  Vom avea roboți casieri, șoferi, contabil, vânzători, sudori, magazineri, piloți, zidari, taxatori parcagii, mecanici de tren metrou, marinari, medici, samd ….

  Cât va mai dura…

  Tu care ai 35-50 de ani cine crezi va mai achita contribuții că să primești tu pensie?

  Să te întreb dacă o să mai primești medicamente și analize compensate?

  Nu ți-e frică?

  Oare nu trebuie să ceri protecția locului tău muncă de pe acum, în 2025 va fi prea târziu!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.