Actualitate

Anvelopare prin deconectare. Muncitorii care lucrează la izolarea unui bloc au tăiat cablurile de internet

(FOTO) Muncitorii de la firma care lucrează la reabilitarea termică a unui bloc de pe Calea Moldovei au tăiat cablurile providerilor de internet, așa încât o firmă care are sediul la parterul blocului a fost nevoită să piardă o zi întreagă așteptând echipa de intervenție pentru ca aceasta să remedieze defecțiunea. ”Dacă așa se anvelopează un bloc, putem lua și foc pentru că nimănui nu-i pasă!”, ne-a transmis un reprezentant al companiei.

Când a sosit echipa de intervenție, muncitorii nu au recunoscut că ei au tăiat cablurile, deși dovezile sunt clare.

11 comentarii

 • Oamenii si-au facut front de lucru. Altfel cum puteau lucra ? De vina sunt cei care programeaza si verifica lucrarile. Cu aceasta ocazie se vor sti firmele de cablu care „opereaza” in zona. Si sper ca se vor inscriptiona. La aproape fiecare lucrare de acest gen exista asemenea incidente. E de urmarit cum se vor calca in picioare acele cabluri sau cum se vor agata cu galetile de materiale (adezivi si decorativa) iar la urma cum se vor monta pe anvelopa si cine va face operatia de specialitate.

 • Foarte bine, sunt pline blocurile si cladirile de cabluri spanzurate, zici ca suntem in Bangladesh, cand se vor invata minte providerii sa le fixeze in canale pentru cablu speciale, e dar nah, e cost de materiale si manopera in plus. Sunt curios cand vor fi obligati sa ingroape cablurile de pe stalpi

 • Total de acord. Probabil 50% din toate acele cabluri care atârnă pe blocuri nu mai sunt funcționale de ani de zile. Firmele de telefonie fixa și/sau cablu ar trebui sa se coalizeze și sa monteze jgheaburi în care sa își bage fiecare cablurile prin blocuri. Am scăpa de imaginea lumii a 3-a cu toate „mațele” atârnând peste tot.

 • Sa faci scandal ca ……ca-ti face curatenie!!!

  Tocmai m-am intors din Germania si am vazut si acolo asa mizerie…ADICA NICI UN CABLU!

 • Ca le-au taiat….da, trebuiau puse pe unde trebuie.
  Ce nu e in regula, e faptul ca orice lucrare proiectata pentru constructie nu are parte si de specialisti in telecomunicatii iar proiectarea cuprinde doar partea de constructii, cea de IT si TC e intotdeauna deficitara sau inexistenta. Aici e de vina primaria deoarece nu gandeste si relocarea acestor retele asa cum se gandeste la curent. Totala ignoranta a acestor probleme ne vor afecta, la un moment dat, aproape pe toti. Mai peste tot e nevoie de relocarea retelelor, deci trebuie consens pe aceasta problema. Cand se pune curent subteran, poate fi pusa si canalizatie TC. Cand se anvelopeaza, trebuie o teava pentru aceste retele. Subteran nu se pot face odata cu anveloparea.
  Cum va fi dupa anvelopare? Cablurile puse la loc…..ha ha ha. Pana atunci….pauza la facebook…..

 • PROBLEMA E ALTA…toate companiile (tv-internet-telefonie,etc),care au tangenta cu edificiile care urmeaza a fi reabilitate,sunt instiintate,sesizate,avertizate inainte sa inceapa lucrarile de modernizare.PUNCT! Ei stiau de mult timp ca trebuia sa pozeze CABLARAIA in mod corect…Au ignorat…SA PLATEASCA.
  MARSH!!! E plin orasu de MATELE LOR.

 • Pe Dorel au încurcat niște cabluri.. La noi au montat și jgheaburi, dar tot atârnă firele, nu le-a băgat nimeni.. :))

 • Jgheabu’ ca jgheabu’… dar traversarile intre blocuri? Acolo trebuie sapat si ingropat dar pe astea nu le ia nimeni in calcul. La noi cablurile sunt in jgheaburi dar intre blocuri sunt agatate prin copac.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS