Cum arată maşina pe care o conduce managerul Leoni Bistriţa. De ce a fost expusă (FOTO)

Holistic

Managerul firmei Leoni Bistriţa, Sorin Ghiţă, conduce „cea mai inteligentă limuzină business”, cum e descrisă de presa de specialitate, un Mercedes E-Class 2017. Autoturismul de culoare neagră a fost expus, sâmbătă, în curtea fabricii Leoni întrucât tot cablajul pentru ea a fost făcut la Bistriţa chiar în luna august a acestui an.

De altfel, Sorin Ghiţă a fost felicitat pentru iniţiativa de a-şi expune public maşina de însuşi Ralf Singmann, managerul pentru Europa al grupului Leoni, sosit la Bistriţa să ia parte la aniversarea celor 15 ani de când Leoni a deschis prima fabrică în judeţul nostru.

Conform blogerilor, E-Class 2017 este mai spațios ca predecesorul său, caroseria este mai rigidă și mai ușoară și folosește în proporție componente din aluminiu și din oțel de înaltă rezistență. Maşina e dotată cu sistemul multimedia Comand Online, iar comenzile sunt controlate prin tehnologie touch (Touch Control), amplasate pe volan. Ca și în cazul unui smartphone, aceste butoane răspund cu precizie unor gesturi orizontale și verticale de glisare, permițînd șoferului să controleze întregul sistem multimedia folosind un singur deget, fără să-și ia însă mâinile de pe volan.

Telefoanele mobile pot fi încărcate și conectate la antena exterioară a vehiculului, fără niciun cablu sau fără vreun suport de telefon. Sistemul de încărcare wireless este compatibil cu toate telefoanele mobile care permit acest sistem. Suportul de încărcare construit în spațiul de depozitare în partea frontală a consolei centrale este compatibil cu telefoanele mobile care au ecrane cu o diagonală de până la 6 inchi.

Un astfel de autoturism costă, în funcţie de dotări, de la 50.000 de euro în sus.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.