Actualitate

Cum arată Piața Decebal fără tarabele pline de zarzavaturi. Unde găsiți de acum legume (FOTO)

Primăria Bistrița a eliberat deja partea din spate a Pieței Decebal unde își vindeau marfa producătorii locali, cei din sudul țării și unii dintre comercianți întrucât urmează să înceapă lucrările de modernizare a acestei părți din piață. După ce au fost scoase inclusiv tarabele din zona neacoperită, a ieșit la iveală în ce hal arată cea mai mare piață agroalimentară din Bistrița pentru care niciodată autoritățile locale nu au găsit timpul și banii necesari să o reabiliteze complet și să o aducă la standarde actuale.

Din păcate, nici de această dată nu se face o reabilitare completă, doar schimbarea învelitorii, asfaltare, schimbarea meselor.

”Lucrările de reparații capitale la Piața Decebal vor demara începând cu data de 1 iunie 2019. Lucrările vor începe cu partea din spate a pieței cu acces din str. Arțarilor (sector producători) și vor continua cu partea din față, sector legume – fructe. Pe parcursul derulării acestor lucrări producătorii agricoli și persoanele fizice autorizate își vor desfășura activitatea în Piața Independenței NordLucrările de reparații capitale vor dura aproximativ opt săptămâni”, a a anunțat Primăria Bistrița.

În Piața Decebal mai găsiți în prezent doar comercianții care vând fructe și flori. Ei se vor muta în Independenței Nord după ce se încheie lucrările în zona de producători, iar aceștia se vor întoarce înapoi în zona finalizată.

11 comentarii

 • Multumim din suflet primăriei Bistrita ptr.susținerea programului” Rosia Românească „al domnului ministru al agriculturii. Dă aia nu o să avem roșii românești pe masă dar,dar dacă Doamne Doamne ne ajută o să avem gogonele.

  • poza se potriveste de minune cu realitatea din aceasta tara. FOAMETE si haos. cei care vor venii la putere nu vor fi mai buni decat astia de acum. singura solutie pentru noi e resemnarea.

 • Mesele nu se schimba dar nici caracterul de sobolan de la unii care transmit ciuma , o boala foarte contagioasa si care poate va fi eradicata in 2020.

  • Nici caracterul tau de cacat nu se schimba infractorule din closet! Pentru faptul ca ai construit fara autorizarie trebuia sa-ti petreci niste ani sus langa Leoni asta ca sa fim de treaba si sa te lasam acasa.

  • Lasa-l Rabine ca nu-l duce capul orice ai face! Chiar n-are rost să te cobori atât de jos.

  • Rabinul sa se coboare atit de jos?
   Rabinul nu are unde sa se mai coboare, el este pe cea mai joasa treapta a umanitatii si caracterului.

 • cam greu se misca oamenii – dupa 3 zile si nu sunt duse toate mesele? in felul acesta se va termina la iarna. Nu-I supravegheaza ni8meni ca sa-i indemne la lucru.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.