Social

Arde pădurea și în Munții Rodnei. Pompieri și silvicultori din comuna Șanț luptă cu focul (FOTO-VIDEO)

Alt incendiu de pădure a izbucnit de data aceasta în Munții Rodnei, pe Vârful Cobășel. 20 de pompieri militari și voluntari de la SVSU Șanț, alături de silvicultori din comuna Șanț, încearcă să stingă focul, aflat într-o zonă greu accesibilă.

Lor li s-au alăturat pompieri voluntari de la SVSU Poiana Ilvei și personal de la Administrația Parculului Național Munții Rodnei, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.


La incendiul de pădure din Parcul Național Muntii Rodnei au fost directionați și pompierii voluntari din cadrul SVSU Rodna, jandarmii montani Rodna și grupa operativă din cadrul ISU Bistrița-Năsăud.

La o primă estimare, suprafața de pădure afectată de incendiu este de aproximativ 2 ha.

(Foto și video credit: Alex Varga)

6 comentarii

  • Ba astia care v ati luat gipane si v ati botoxat nevestele din ciordela la padure ,ar trebui sa fiti in prima linie.

    • Ai dreptate! Astia ar trebui sa mearga sa participe la stinsul incendiului pentru ca ei sunt primii interesati de padure… le arde afacerea. Vor divorta nevestele si vor ramane de ei daca saracesc, adio amante.

  • Astă nu e foc izbugnit din cauza temperaturii exterioare NICIODATA. Cine are ceva în neuron și mai umblă prin pădurile și munți României poate înțelege.

  • Ard păduri, holdele de grâu, fabrici implicate în procesul de producție a hranei. Deci nu sunt incendiile întâmplătoare.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS