Actualitate Recomandări

Aromele toamnei la Merigo. Cocktailuri şi specialităţi de îngheţată, prăjituri de casă şi băuturi calde

(FOTO) Gelateria Merigo, care v-a răcorit toată vara cu îngheţată artizanală de cea mai bună calitate, este decisă să vă încălzească în zilele şi serile răcoroase de toamnă. De acum, în cocheta şi liniştita locaţie de pe Bulevardul Republicii din Bistrița, găsiţi o gamă variată de coktailuri, alături de gustări calde, cafea italiană de cea mai bună calitate, prăjituri de casă şi ceaiuri rafinate.

Merigo v-a pregătit nu mai puţin de 33 de cocktailuri dintre care 30 cu alcool şi trei nonalcoolice. Cocktailul casei este Sweet Merigo, este unul dulce precum îngheţata cu care ne-a obişnuit localul şi poartă amprenta lui. Veţi găsi însă şi Cuba Libre, Mojito, Aperol Spritz, Hugo, Long Island sau Tequilla Sunrise, Strawberry Daiquiri, Blue Hawaian, Dantes Negroni sau Cosmopolitan.

Cei care vor să iasă seara au cu siguranţă de unde alege o băutură pe gustul lor, iar cei care vin în week-end, vineri, sâmbătă şi duminică, între orele 20.00 şi 21.00, la orice coktail comandat primesc un glob de îngheţată din partea casei din sortimentul ales chiar de ei.

La Merigo, vă puteţi începe ziua în cel mai plăcut mod cu putinţă savurând o cafea Segafredo Zanetti, care reflectă stilul cafenelor din Italia. Odată cu aromata cafea italiană, puteţi comanda unul dintre sandwich-urile proaspăte făcute cu ingrediente italiene: Prosciuto, Mortadella Bologna, salam Milano, Mozzarella fiordilatte şi, de ce nu, cu un fresh de măr, portocale, grapefruit sau morcovi.

Un mic dejun sănătos, bogat în fibre și mai ales cu foarte puține calorii, poate fi budinca vegană de Chia care, la fel de bine, se poate transforma într-o gustare sau o cină delicioasă. Făcută cu lapte vegan, budinca poate fi servită pe loc, dar şi luată la pachet.

   

Merigo nu renunţă nici în sezonul rece la cele 16 sortimente de îngheţată artizanală despre care merită să ştiţi că are mai puţine calorii decât cea industrială şi e întotdeauna proaspătă. Întrucât a venit toamna, vă sugerăm să o încercaţi şi pe cea de biscuite cu scorțișoară, un adevărat răsfăț pentru papilele gustative.

 

Merigo a pregătit şi specialităţi de îngheţată cum ar fi Fruit Obsession, în care veți găsi sos de Mango, sos de fructul pasiunii, musli crocant cu fructe confiate. O altă specialitate de îngheţată este Dolce Vita în care predomină gustul dulce, Coppa Merigo, Banana Split şi o specialitate toamnă, Peach Melba, care se serveşte cu sirop fierbinte de zmeură, preparat din fructe proaspete.

  

De asemenea, vă puteţi comanda prăjituri de casă simple sau cu îngheţată. Tortul de măr vă va aduce aminte de gustul copilăriei fiind făcut după o reţetă tradiţională. Mai găsiţi tot aici Cheesecake de casă, Chocoholic, un desert delicios umplut cu mousse de ciocolată și nucă caramelizată, tort cu cremă mascarpone, dar şi Tiramissu care poate fi servit în local sau luat la pachet.

 

Întrucât e perioada în care sunt binevenite băuturile calde, la Merigo veţi găsi ciocolată caldă cu aromă de căpşuni, rom, mentă sau alune, dar şi diverse sortimente de ceaiuri, de la cel negru, la ceai verde sau din fructe exotice.

   

O porţie de vitamine numai bună într-o zi de toamnă găsiţi în fiecare Smoothie. Le puteţi consuma pentru revitalizare, detoxifiere, relaxare sau ca să aveţi mai multă energie. Le găsiţi pe toate la Meriogo, gelateria care întâmpină toamna cu gusturi şi arome în ton cu peisajul multicolor oferit de natură.

 

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.