Social

Așa rămân ulițele din Visuia după ce se fac lucrări la apă și canal. Ce spune primarul

Unii localnici din comuna Miceștii de Câmpie reclamă faptul că nu mai pot intra pe ulițele satelor după ce au început lucrările la rețeaua de apă și canalizare. Oamenii acuză firma care a câștigat contractul că lasă în urma ei dezastru, așa încât ei nu mai pot intra nici măcar în curți. În acest sens, ne-au trimis și câteva fotografii.

În legătură cu acest subiect, Timp Online l-a contactat pe primarul din Miceștii de Câmpie, Ioan Becan pe care l-a întrebat cum stau lucrurile.


”Unde se lucrează nu are cum să fie asfaltate, astea se fac. Când e timpul mai noroios normal că nu e lapte și miere. Se lucrează, e șantier, dar nu că arată dezastru. Sunt povești. Am eu prieteni de-ai mei care au început deja campania pentru 2020. Dimex readuce străzile la starea inițială. Până acum s-au adus și 20 de mașini de piatră. Lucrează în continuare. Până nu termină de lucru pe o stradă nu are cum să intervină”, a spus primarul.

Potrivit primarului, se fac lucrări de aducțiune a apei și canalizare la Miceștii de Câmpie – unde va fi și stație de epurare, Visuia și Fântânița.

”Cam în două luni de zile se termină cu racordurile și mai rămâne stația de epurare. Nu am nimic să le reproșez că nu ar face bine treaba. Chiar avem o colaborare foarte bună. Uite chiar azi a fost la Fântânița o înmormântare și i-am rugat să ducă două mașini de piatră cu toate că se lucrează. Cu buldozerul au împins, au refăcut. Nu e nicio problemă, Eu sunt foarte mulțumit. Sunt cârcotași și vor mai fi. E un domn care îmi tot face probleme. Mi-a trimis hârtie că să nu-i fac canalizare că e drumul lui, acum îl trimite pe taică-so să mă roage că să-l trec”, a spus primarul Becan.

5 comentarii

  • …in sfarsit se misca ceva si in satul meu natal! In satul Visuia exista o frumoasa istorie cu calugari bazilieni, (acum sunt decedati), o modesta manastire, care are o frumoasa istorie, (langa ea s-a construit si o biserica frumoasa), care ar merita sa fie consolidata; o casa a calugarilor, care pe vremuri triste, avea rolul de „Domus ecclesie”, ca in primele viacuri, in care se celebra Divina Liturghie, botezuri, voturi calugaresti, …etc.; in satul Visuia, mai exista si un frumos muzeu, intocmit de regretatul dl. prof. Ioan Moldovan…etc. Ce bine ar fi sa se ridice aceasta zona, si la livel turistic…
    Spor la munca, stimate dl. Primar!

  • Nu am nimic personal cu nimeni , m-a supăra faptul ca nu te înștiințează nimeni ca pe terenul tău se va face ceva , dacă le dau acceptul pentru ca e proprietate , se surpa marginile la săpătură când treci cu mașina , rămâi împotmolit . Nu așa se lucrează , cu părere de rău .

  • Domnule nick, alegerile sunt abia la anul.din pompangiu la peco nu cred ca o sa ajungi primar.prin actiunile tale ai privat si pe altii de o necesitate atat de mare pt o viata mai decenta.sper ca locuitorii ulitei tale sa-ti multumeasca.inclusiv tatal tau care in ciuda varstei e mai istet ca tine.

    • Nu sunt pompagiu , sunt lucrător comercial si nu- mi este Rușine . Ca sa ajung primar trebuie sa ma angajez la cai ? Sa stiu ce am de făcut pe viitor ?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS