Actualitate Recomandări

Copiii Ninei Rus din Romuli, pe urmele mamei în „Chefi la cuţite” (FOTO)

Maria Gabriela şi Bogdan, cei doi copii ai familei Rus de la Păstrăvăria Rin Romuli, au demonstrat că aşchia nu sare departe de trunchi. Cu un preparat pe bază de peşte, copiii Ninei Rus, semifinalistă în ediţia 2016 a concursului „Chefi la cuţite”, au reuşit să intre şi ei în arena bucătarilor, cel puţin deocamdată.

Cei doi copii au mărturisit că şi-au ales singuri felul de mâncare cu care au venit în faţa chefilor, responsabilă de plating fiind Maria. Pentru aspect şi gust, cei doi au luat două cuţite.

„Platingul e senzaţional, tartarul foarte gustos, dar peştele nu e prăjit cu pielea în jos mai întâi, pentru a avea crustă interesantă. Ideea e că e foarte drăguţ ce aţi făcut, dar puteaţi lua trei cuţite. Profitaţi de faptul că aveţi restaurant şi aveţi unde lucra. Salutări acasă”, a spus chef Florin Dumitrescu.

„Partea mea de peşte mai are câţiva solzi. Acum înţeleg de ce. Voi aveţi păstrăvi şi păstrăvul nu are solzi. Luaţi cuţitu, îl împărţiţi voi c um vreţi şi lucraţi în bucătărie cu el”, a spus şi Cătălin Scărlătescu.

„Foarte mult usturoi, dar e foarte interesant ce aţi făcut”, a spus chef Sorin Bontea.

„Auziți la ei !!! …. cică surpriza pentru mamii ……. pai cum ați reușit să-mi coaceți voi una ca asta??? Dar stați asa: să vedeți voi surpriza!!! de nu luați cuțitele. Și tu Păstrăvăria Rin ai fost complice, ai știut și ai tăcut ca porcu-n cucuruz !!! Așa că dragii mei diseară o să urmăresc #ChefilaCutite cu niște emoții pe care nu le-am avut nici o dată 😍😍😍”, a scris mama lor pe Facebook. 

Despre familia Ninei Rus, Timp Online a scris AICI.

Competiția s-a încins luni și se va întâmpla acelaşi lucru şi marți de la ora 20:00 la „Chefi la cuțite”, căci e ultima etapă de jurizări pe nevăzute.

Concursul va continua cu Bootcamp-ul, unde cei calificați se vor duela “la cuțite” pentru a ajunge în una dintre cele trei echipe ale chefilor.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.