Actualitate Social

Asociaţia de vânătoare al cărei director e consilierul judeţean Anton Vlad, executată silit pentru datorii

Asociaţia Societatea Cinegetică Bistriţa Tihuţa din Prundu Bârgăului, condusă de consilierul judeţean Anton Vlad, este executată silit de fisc pentru datorii la bugetul de stat.

Nici vânătoarea nu mai e ce a fost. Dovadă e faptul că asociaţia de vântoare condusă de consilierul judeţean Anton Vlad riscă să piardă, din cauza datoriilor, o maşină de teren marca Toyota. Autoturismul, fabricat în 1997, are capacitate cilindrică 1998 cmc şi funcţionează pe benzină. Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud l-a scos la licitaţie la preţul de pornire de 13.434 lei fără TVA, cei interesaţi putând să liciteze pentru el în data de 17 august a.c. când va fi organizată o licitaţie cu strigare. Condiţia pentru participarea la licitaţie este să achite, în avans, 10% din valoarea ei.

Asociaţia condusă de Anton Vlad a trăit şi vremuri mai bune. În urmă cu cinci ani, de exemplu, preşedintele în funcţie al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, era aşteptat să participe la o partidă de vânătoare în Munţii Călimani, vizita fiind una privată. El urma să fie cazat în zona turistică de la Colibiţa, la o cabană de lângă lacul de acumulare. Preşedintele nu a mai sosit după ce subiectul a apărut în presă, dar, în cazul în care sosea putea  vâna cerb, urs, lup sau mistreţ.

Potrivit declaraţiei de avere a consilierului judeţean Anton Vlad, acesta este membru al Asociaţiei Societatea Cinegetică Bistriţa Tihuţa şi a îndeplinit funcţia de director, retribuită, în 2010, cu peste 5000 de lei.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS